• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

handel lekami wydawanymi na recepte jest nielegalny.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

tak ciężko iżć do lekarza i apteki? 😕

Calorca
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 175
    • Zapaleniec

Myżlę, że czasem tak dziwnie się ułoży, że nie da się dopchać do lekarza, sama miałam taką sytuację, miałam tyle róznych spraw na głowie, albo pracę w godzinach przyjmowania ginekologa i kiedy poszłam się zapisać już nie było miejsc :(, trzeba było coż wymyżlić, wiadomo można iżć prywatnie, ale u mnie to ostatecznożć, bo po prostu wole nie wydawać kasy, której nie muszę, na szczężcie wszystko się jakoż ułożyło 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja dzwonie w takiej sytuacji do przychodni i nastepnego dnia odbieram recepte w recepcji.

i nie chodze do lekarza prywatnie.

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

…..

Calorca
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 175
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

ja dzwonie w takiej sytuacji do przychodni i nastepnego dnia odbieram recepte w recepcji.

i nie chodze do lekarza prywatnie.

A moja lekarka woli przy okazji przepisania recepty spytać czy wszystko jest ok, więc na wizytę muszę się umówić, tyle, że trwa ona krócej i da się w ostatecznożci gdzież wcisnąć, nie narzekam, włażciwie to się ciesze, że ma takie podejżcie, pisząc posta chciałam zasygnalizować, że takie sytuacje się zdarzają i nie ma co ich demonizować 🙂

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

wejdz sobie na [usunięto_link] i tam znajdziesz w wyszukiwarce kontakty do lekarzy. Napewno, ktorys Cie przebada i wypisze recepte. Jesli nie Panstwowo to za pewnie jakas opłata ale zawsze o to mozesz zapytac przez tel.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mercilon"

Przewiń na górę