• Autor
    Odp.
  • Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Co was bardziej kreci, kobieta ubrana w nimi spodnice, czy w dopasowanych spodniach?

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

żadna 😆 😆

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Mnie generalnie kobiety nie pociągają,ale rozumiem,że to pytanie do panów 😉

GORKY
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

ślinka leci jak się widzi fajną pupę w miniówce ^^

No to tego… Miniówka, przynajmniej mnie kręci albo nakręca :]

Berdysz
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

Hmmmm…. miałem napisać że chyba spodnie, ale tak naprawdę u mnie to zależy od całożci (kobiety oczywiżcie).
    I ten tekst pewnie jeszcze nie raz przeczytacie w moich wypowiedziach 🙂

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Mnie bardziej kręcą kobiety gdy są ubrane w dopasowane spodnie, szczególnie koloru białego, siwego, bezowe lub jasnoniebieskie.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

ja to ci moge pociagnac. nosem.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

debilna odzywka

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

debilna odzywka

stosowna do poziomu watku.

jesli sadzisz inaczej i sie w tych „intelektualnych labiryntach” hamstera odnajdujesz, to tylko swiadczy o tobie.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Moje Drogie,to jest wątek dla panów,więc nas nie powninien interesowac poziom tej dyskusji.Jesli chcą sobie porozmawiać to prosze bardzo-od czegos wkońcu jest dział męski 🙂

miluski
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

mnie kręcą i te w spodniach i spódniczkach :p ale bardziej to zależy od dziewczyny a nie niej ubioru 🙂

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

debilna odzywka

stosowna do poziomu watku.

jesli sadzisz inaczej i sie w tych „intelektualnych labiryntach” hamstera odnajdujesz, to tylko swiadczy o tobie.

nie zniżam się do poziomu Twoich odzywek, ot i tyle. Hamster pisze takie a nie innej wątki, ale ja jakoż nie atakuje go, bo myżli inaczej i zadaje dziecinne pytania. /ja nie obrażam i nie zaczepiam wszystkich dookoła, wyniosłam to z domu.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ta cala parvati sadzac po wielu postach w roznych tematach jest mocno pierdolnieta – mysli ze przez te pseudo-inteligentne odzywki bedzie super fajna i dowartosciowuje sie w sposob „jestem fajna inteligentna a reszta z forum to glupie panienki” jakbys nie zauwazyla temat stawia bardzo proste pytanie wiec odpowiedzi beda raczej proste – temat bynajmniej nie jest o charakterze dziewczyn itp. chociaz ty sie doszukujesz tego w kazdym temacie. Moze nie zdajesz sobie sprawy z tego ze kazdy facet najpierw zwraca uwage na wyglad kobiety a dopiero potem w trakcie spotkan bada ja „czy nadaje sie na cos powazniejszego czy jest pusta i tylko na 1 numerek”.

co do tematu – nie lubie bardzo ostrego ubrania np. miniowek dzieki ktorym widac pol tylka – marna proba dowartosciowania sie
    obcisle spodnie podkreslajace kraglosci sa duzo bardziej krecace i na pewno zwracam na takie dziewczyny uwage – oczywiscie na miniowki tez zwracam uwage ale tylko po to zeby sie potem miec z czego smiac.

przy okazji tego tematu pewnie duzo kobiet zastanawia sie jak to jest z tymi sexownymi tyleczkami. od razu odpowiem ze generalnie lepiej miec szerszy tyleczek niz nie miec go wcale, mam taka kolezanke (niestety mezatka z dzieckiem ;p) ktora ma taki kompleks bo po porodzie mimo ze minelo juz 3 lata nadal ma szerszy tylek i grubsze nogi niz kiedys miala. Mnie osobiscie taki szerszy tylek sie bardzo podoba ale moje tlumaczenia jakos do niej nie trafiaja ;p wazne zeby tluszcz nie wylewal sie zza zbyt obcislych ubran – o :d

Zielonooka
    Member
    • Guru

Myżlę, że masz rację z tym wylewającym się tłuszczem. Obleżnie to wygląda. Ważne są proporcje i to w co się człowiek ubiera.

najmarniejszy
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

A ja mam fetysz do sukienek na ramiączkach 🙄

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pociagajaca kobieta"

Przewiń na górę