- AutorOdp.
- 30 września 2008 at 09:12
Jeszcze jest mozliwosc powiazania obu elementow. Dopasowane krotkie spodenki. (Hotpans)
30 września 2008 at 17:54Zazwyczaj na widok zgrabnej pupki w takich włażnie dopasowanych krótkich spodenkach aż się rozczulam z zadowolenia. Jeżli trafię na koktajl takich spodenek, opalonej skóry, zgarbnych stópek w japonkach, wesołego letniego topu i białych ząbków w miłym użmiechu, to włażciwie jestem ugotowany, i proszę nie spodziewać się po mnie zbornych czynnożci.
Spodnie są bardziej subtelne, pobudzają wyobraźnię wolniej i trochę inaczej. Na kształtnym tyłeczku mogą być szałowe, bardzo bardzo pociągajace.
10 października 2008 at 23:05[usunięto_link] wrote:
Co was bardziej kreci, kobieta ubrana w nimi spodnice, czy w dopasowanych spodniach?
swoja czy obca? 😉
Swoja to i w tym i w tym.
11 października 2008 at 13:14Swoja i obca jednakowo!
16 kwietnia 2009 at 09:20nigdy tu nie bylam 🙂 ale jestem pod wrazeniem byc moze zlape jakies cenne wskazowki hehe
19 kwietnia 2009 at 00:26poziom dyskusji jest zwierzecy i kobiety niechcialy by zebysmy tacy byli:)
chcialy by zebysmy wkoncu wyrosli i niezadawali takich dziecinnych pytan czy wolimy kobiety w spodniczkach czy spodniach:)
25 kwietnia 2009 at 09:13Dlaczego?? Ja chcialabym wiedziec jak to jest… ostatnio strzasznie eksperymentuje ze swoim ubiorem na randkach ze swoim mężczyną i jak narazie musze przyznać, ze najbarziej na jego wyobraźnie podziałały czarne pończochy (kabaretki 😆 ) ale nie pod minówką a bardzo dopasowaną, obcisłą elegancką spódnicą do kolan z wysokim stanem podkreżlającym talie i oczywiżcie czarna bielizna, czerwona szmina i przydymione dobrze podkreżline oczy (ale z rozwagą czyli bez czarnej kredki dookola oka i czarnych cieni po same brwi…). Mój Luby powiedział, ze w takim ubraniu widać jak kobieta w żrodku czuje sie seksowna i musze przyznać, ze zeczywiscie chyba jest tak, ze niewazne co kobieta ma na sobie ale czy w żrodku czuje sie seksownie bo jeżeli tak jest to wszystkim dookola udziela sie ze ”własnie ta laska zwraca uwagę mężczyzn bo jest seksi”. W każdym razie drogie panie zrezygnujcie z rajstop, w ktorych krok zostaje w kolanach… pokażcie swoim partnerom kawałek pończoszki wystającej spod spódniczki gdy siadacie blisko siebie… Moj partner odpływa -już go chyba tak nauczyłam, jak pieska, ze gdy mam na sobie spodnice to odrazu pcha ręce zeby sprawdzic czy podspodem mam pończochy 🙂 😳 😳 zawsze jest gorąco… 😀
25 kwietnia 2009 at 17:06jak dla mnie to takie niesubtelne i brzydko to wyglada jezeli idzie sie ulica i kobiecie spod spodnicy wychodza ponczochy, nigdy bym sie tak nie ubrała, to mi sie kojazy tak troche po k…
- AutorOdp.