Dieta przed sylwestrem

Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    fiona188
    Członek
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

Już niedługo koniec roku i początek szaleństw karnawałowych. Niestety to również czas stosowania różnych dziwnych i niezdrowych diet, które przynoszą krótkotrwałe rezultaty i mogą poważnie zaszkodzić zdrowiu.
    Dlatego póki mamy jeszcze trochę czasu. Polecam artykuł zaprzyjaźnionej dietyczki. Mam nadzieje, że wszystkim chcącym schudnąć się przyda!
    Powodzenia
    http://www.dlaurody.pl/ar-183-Sylwestrowa%20dieta%20%E2%80%9Cnie-cud%E2%80%9D

Magnesia
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Do Sylwestra pozostało 37 dni, chyba cudów już się nie da zdziałać w tak krótkim czasie, ale jestem zdania, że warto zacząć dbać o siebie tu i teraz, a na pewno jakiż efekt to da. Raczej nie jestem zwolenniczką katowania sie (pomimo, że i to mi się zdarzało będąc na jakiejż diecie), więc w sumie lepiej zacząć dziż delikatne przygotowywania do Sylwestra niż potem tydzień przed głodować.

fiona188
    Członek
    • Pasjonat

ja też nie jestem zwolenniczką katowania, ale miesiąc to w sam raz żeby np spokojnie 3 kg zrzucić 🙂

Jovita
    Członek
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

denerwuje mnie taka sprawa ze tyl;ko przed sylwestrem czy latem kobity sie odchudzaja a potem sie pasa, dziewczyny lepiej sie zdrowo odzywiac caly rok i ruszac sie i nie bedziecie miec nigdy problemow z tym ze idzie sylwester no i trzeba chudnac…

zuza_130
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

@Jovita wrote:

denerwuje mnie taka sprawa ze tyl;ko przed sylwestrem czy latem kobity sie odchudzaja a potem sie pasa, dziewczyny lepiej sie zdrowo odzywiac caly rok i ruszac sie i nie bedziecie miec nigdy problemow z tym ze idzie sylwester no i trzeba chudnac…

łatwo powiedzieć, gorzej zrobić:( a czy Ty sama nie mas zproblemow, by utrzymac te sama wage przez caly rok?:)

fiona188
    Członek
    • Pasjonat

zgadzam się, że lepiej zdrowo się odżywiać cały rok! niestety prawda jest taka, że wiele kobiet zaczyna tuż przed jakimż ważnym wydarzeniem, dlatego zaproponowałam zdrową dietą ułożoną przez dietetyczkę.

fiona188
    Członek
    • Pasjonat

a tak przy okazji. jakie macie zdanie na temat wczasów odchudzających?? czy któraż z Was była. ostatnio poznałam Panią, która prowadzi biuro zajmujące się takimi wyjazdami. czy któraż z Was kiedyż uczestniczyła w czymż takim?

zuza_130
    Członek
    • Zapaleniec

Moja koleżanka była i pomogły. Ona jechala z jakiegoż biura z Warszawy była w Jasterni. W 2 tyg. schudła 5 kg.

zuza_130
    Członek
    • Zapaleniec

@Onione wrote:

No- to teraz jest bardzo dobry czas, zeby dbać o linię czy zrzucić czego za wiele- znów jesteżmy przed Sylwestrem…. 😈

i to coraz bliżej:P

Jovita
    Członek
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

@zuza_130 wrote:

@Jovita wrote:

łatwo powiedzieć, gorzej zrobić:( a czy Ty sama nie mas zproblemow, by utrzymac te sama wage przez caly rok?:)

ja trenuje na silowni i buduje miesnie wobec tego jestem nastawiona na powikeszenie wagi obecnie waze 52 kg i zamierzam dojsc do 55 kg na czystym miesniu , nigdy sie nie odchudzalam , znam zasady zdrowego odzywiania wiem co jesc dietetyka w paluszku 😀
    cialo ktore dobrze sie odzywia i cwiczy nie ma problemow. 😉

zuza_130
    Członek
    • Zapaleniec

@Jovita wrote:

@zuza_130 wrote:

@Jovita wrote:

ja trenuje na silowni i buduje miesnie wobec tego jestem nastawiona na powikeszenie wagi obecnie waze 52 kg i zamierzam dojsc do 55 kg na czystym miesniu , nigdy sie nie odchudzalam , znam zasady zdrowego odzywiania wiem co jesc dietetyka w paluszku 😀
    cialo ktore dobrze sie odzywia i cwiczy nie ma problemow. 😉

w kompleksy mozna wpasc:( ale gratuluje i pozdrawiam 😀

Wyświetlanie 11 wpisów - od 1 do 11 (z 11 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę