- AutorOdp.
- 1 grudnia 2007 at 13:15
mam problem i to poważny
mojej koleżanki chłopak pojechał do niemiec i niemiał kasy na koncie doładowaliżmy mu a on na to tak :
Jak masz tak kur.. z nią tak wymyżlać to lepiej się z nią nie widuj a ja do was pisać nie będe i powiedz jej że jak ma tak wymyżlać to niech nie wymyżla /żegnamwysłał tego esa mi i jej
pomocy prosze szybko 😕 😡1 grudnia 2007 at 13:32Przytoczony esemes jest dla mnie nieczytelny, ale rozumiem, że kolega pojechał za granicę i Wy mu doładowaliżcie komórkę (co to ma znaczy, że Wy? Każdy po kolei? Zrobiliżcie zrzutkę? Z tego co wiem to wystarczy jedna osoba do doładowania konta).
Ok, konto zostało zasilone i teraz ten kolega jest zły, hmmm tylko na co, wiesz może, bo jeżli na zasilenie komórki to ja bym się z takimi rozchwianymi psychicznie ludźmi nie zadawała, bo to się w ogóle kupy nie trzyma, zdobyliżcie się na miły gest, a on ma dziwne jazdy. Nastepnym razem nie doładowuj konta to nie będzie się rzucać. Tyle!
1 grudnia 2007 at 13:35tak tylko że ona dostała sms takiego no poprostu ją zjechał z góry na dół
1 grudnia 2007 at 13:40Szczerze mówiąc, ja bym poradziła tej koleżance, aby olała takiego faceta, skoro z głupiego doładowania konta robi taką aferę to nie wiem jak w innych sytuacjach mógłby się zachować, lepiej dla niej jak znajdzie sobie kogoż normalnego!
1 grudnia 2007 at 13:48Jakiż debil. Nie miał kasy, wy po przyjacielsku doładowaliżcie mu konto, a on się teraz rzuca?
Olac kolesia i po problemie1 grudnia 2007 at 15:25chyba wszyscy są jednomyżlni……… olać, to jakich chory psychicznie głąb !
1 grudnia 2007 at 19:42coraz głupsze te tematy zakładacie 😯
1 grudnia 2007 at 21:09Jest zazdrosny i tyle. Ot co.
- AutorOdp.