"chcę byż poznała moich rodziców…"

• Autor
    Odp.
  • Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

Znam sie i spotykam z P. niecały miesiąc. Nie jesteżmy z tych samych miejscowożci, więc codzienne spotkania nie mają miejsca, jednak codziennie rozmawiamy przez telefon, Internet ( tak,tak wiem,że to nic nie znaczy).
    3 miesiące temu rozstał się z dziewczyną po 3 latach, dlatego, że zdradziła go z żonatym i dzieciatym mężczyzną.
    Ale to nie o tym ja chciałam.

Najzabawniejsze jest to,że w czasie tak krótkiej znajomożci prosił mnie,bym poznała jego rodziców,że chciałby mnie im przedstawić. Czy to normalne? Co to może oznaczać?

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Czy to normalne? Co to może oznaczać?

Zlitujcie się dziewczyny 😉 Jak Was nie chcą przedstawić -źle, jak chcą – też źle, a wszytsko dlatego, że jedne płaczą, że są przedstawiane za późno, a inne, że za wczeżnie….eh… 😉
    „Czy to jest normalne?” – pytasz, zupełnie tak, jakby to było coż niewłażciwego, złego. Jasne, że normalne! To znak, że traktuje Waszą znajomożc poważnie. I nie, nie mam tu na myżli, że zaraz będzie Cie chciał zaciągnąć przed ołtarz – nieważne, jak rozwinie się Wasza relacja, on po prostu Cię szanuje i TRAKTUJE POWAŻNIE. Ot cała tajemnica…

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

Nie uwazam,ze 3 miesiace to malo…mysle,ze to nic zlego,ze chce cie przedstawic rodzicom,no….chyba,ze dla ciebie to problem.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A ja bym sie cieszyła na Twoim miejscu. Nie jestes widocznie dla niego ot jakas kolezaneczka czy panieneczka. Chłopak traktuje Cie poważnie. Jeżli Ty tez go tak traktujesz do zgodz się i już 🙂

taisa
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

Spokojnie, moze po prostu zalezy mu na ich zdaniu.
    Staraj sie dobrze wypasc 😉 powodzenia!i1 8)

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

A ja bym sie cieszyła na Twoim miejscu. Nie jestes widocznie dla niego ot jakas kolezaneczka czy panieneczka. Chłopak traktuje Cie poważnie. Jeżli Ty tez go tak traktujesz do zgodz się i już 🙂

prawda.Tylko się cieszyć.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Raaany,no widocznie chce żeby rodzice znali jego znajomych.Nie traktuj tgo tak smiertelnie powaznie.Ja np lubie kiedy moi rodzice znają moich znajomych i nie robię z tego powodu żadnych ceremoni,tylko po prostu,zapraszam ich do siebie i już.Uwiez mi,na pewno nie będzie Ci sie ożwiadczał,więc możesz się rozluźnić 😉

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nie, to zadecydowanie NIENORMALNE.

problem niezwykle powazny i wymagajacy konsultacji psychiatry.

to jest zalosne. koles zaprasza cie do chaty, a ty robisz z tego taka afere jakby co najmniej wykupil wam wspolne miejsce na cmentarzu.

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Jasne, że to normalne. Ja przedstawiam wszystkich znajomych swoim rodzicom, bo tak wypada (podczas odwiedzin).:P

Ania_
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Pewnie, że to normalne, ja bym się martwiła gdyby mnie facet do domu nie zapraszał 😆 to że chce Cie przedstawic rodzinie nie znaczy ze zaraz chce Cie prosic o ręke…

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

a moj byl jeszcze w zwiazku 5 lat jak go poznalam…
    potem jakos sie zlozylo ze kilka miesiecy pozniej w jego urodziny przyjechali jego rodzice do niego i moja mama do mnie( z innych miast) i nastapilo przedstawienie 😉
    lepiej od razu poznac rodzine faceta zeby potem nie bylo niespodzianek 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " "chcę byż poznała moich rodziców…""

Przewiń na górę