- AutorOdp.
- 20 grudnia 2007 at 15:46
Znam sie i spotykam z P. niecały miesiąc. Nie jesteżmy z tych samych miejscowożci, więc codzienne spotkania nie mają miejsca, jednak codziennie rozmawiamy przez telefon, Internet ( tak,tak wiem,że to nic nie znaczy).
3 miesiące temu rozstał się z dziewczyną po 3 latach, dlatego, że zdradziła go z żonatym i dzieciatym mężczyzną.
Ale to nie o tym ja chciałam.Najzabawniejsze jest to,że w czasie tak krótkiej znajomożci prosił mnie,bym poznała jego rodziców,że chciałby mnie im przedstawić. Czy to normalne? Co to może oznaczać?
20 grudnia 2007 at 15:54[usunięto_link] wrote:
Czy to normalne? Co to może oznaczać?
Zlitujcie się dziewczyny 😉 Jak Was nie chcą przedstawić -źle, jak chcą – też źle, a wszytsko dlatego, że jedne płaczą, że są przedstawiane za późno, a inne, że za wczeżnie….eh… 😉
„Czy to jest normalne?” – pytasz, zupełnie tak, jakby to było coż niewłażciwego, złego. Jasne, że normalne! To znak, że traktuje Waszą znajomożc poważnie. I nie, nie mam tu na myżli, że zaraz będzie Cie chciał zaciągnąć przed ołtarz – nieważne, jak rozwinie się Wasza relacja, on po prostu Cię szanuje i TRAKTUJE POWAŻNIE. Ot cała tajemnica…20 grudnia 2007 at 16:29Nie uwazam,ze 3 miesiace to malo…mysle,ze to nic zlego,ze chce cie przedstawic rodzicom,no….chyba,ze dla ciebie to problem.
20 grudnia 2007 at 17:54A ja bym sie cieszyła na Twoim miejscu. Nie jestes widocznie dla niego ot jakas kolezaneczka czy panieneczka. Chłopak traktuje Cie poważnie. Jeżli Ty tez go tak traktujesz do zgodz się i już 🙂
20 grudnia 2007 at 18:44Spokojnie, moze po prostu zalezy mu na ich zdaniu.
Staraj sie dobrze wypasc 😉 powodzenia!i1 8)20 grudnia 2007 at 23:06[usunięto_link] wrote:
A ja bym sie cieszyła na Twoim miejscu. Nie jestes widocznie dla niego ot jakas kolezaneczka czy panieneczka. Chłopak traktuje Cie poważnie. Jeżli Ty tez go tak traktujesz do zgodz się i już 🙂
prawda.Tylko się cieszyć.
20 grudnia 2007 at 23:27Raaany,no widocznie chce żeby rodzice znali jego znajomych.Nie traktuj tgo tak smiertelnie powaznie.Ja np lubie kiedy moi rodzice znają moich znajomych i nie robię z tego powodu żadnych ceremoni,tylko po prostu,zapraszam ich do siebie i już.Uwiez mi,na pewno nie będzie Ci sie ożwiadczał,więc możesz się rozluźnić 😉
21 grudnia 2007 at 09:33nie, to zadecydowanie NIENORMALNE.
problem niezwykle powazny i wymagajacy konsultacji psychiatry.
to jest zalosne. koles zaprasza cie do chaty, a ty robisz z tego taka afere jakby co najmniej wykupil wam wspolne miejsce na cmentarzu.
21 grudnia 2007 at 14:00Jasne, że to normalne. Ja przedstawiam wszystkich znajomych swoim rodzicom, bo tak wypada (podczas odwiedzin).:P
23 grudnia 2007 at 14:11Pewnie, że to normalne, ja bym się martwiła gdyby mnie facet do domu nie zapraszał 😆 to że chce Cie przedstawic rodzinie nie znaczy ze zaraz chce Cie prosic o ręke…
2 stycznia 2008 at 23:23a moj byl jeszcze w zwiazku 5 lat jak go poznalam…
potem jakos sie zlozylo ze kilka miesiecy pozniej w jego urodziny przyjechali jego rodzice do niego i moja mama do mnie( z innych miast) i nastapilo przedstawienie 😉
lepiej od razu poznac rodzine faceta zeby potem nie bylo niespodzianek 🙂 - AutorOdp.