On chyba okłamuje moją przyjaciólke..:(

• Autor
    Odp.
  • sonieczka00
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Moja przyjaciołka chodzi z chłopakiem o 3 lata starszym od niej.
    Ajka nie przepada za dyskotekami ale za to on tylko myżli o alkoholu
    albo podejrzewam ze robi to moze dla lózka niewiem juz
    no to było tak:
    raz przyszedł do nas do szkoły (widziało go z 10 osób)napisał jej ze jest jescze w swojej szkole i nie moze złapac stopa ale widziano go ponoc jak szedł na papierosa…!ona mu wybaczyła tak go kocha a on tak kłamał nawet jej nie przeprosił
    ale to nie wszystko wczoraj dowiedziałam sie ze jej chłopak na dyskotece całował sie z inna!!!bo był napity ona nie wie czy to prawda i ufa mu ale jest tylu żwiadków ona powoli zaczyna wierzyc ze ją oszukuje jak myżlicie co powinna zrobic?zerwac z nim żledzic go czy co bo ona sie pogubiła a ja jej nie potrafie pomóc …:( z jedenj strony go kochaa z drugiej nie ma pewnożci ze on ją kocha…:(PORADZCIE

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

ja bym zerwała, kłamstwa i zdrada jak dla mnie neiwybaczalne.

sonieczka00
    Member
    • Początkujący

Widzisz ja na jej miejscu zrobiłabym tak jak ty ale ona kocha go na zabój..i nie może bez niego żyć….;(tez tak mam kocham chłopaka z którym chodziłam i kręciłam dluugo ja go dalej kocham a on mnie juz jak to powiedziła sam niewiem…:(i co teraz moze tu cos poradzisz ja bym za nim do ognia wskoczyła;;;P

Zielonooka
    Member
    • Guru

Widzisz, po co komuż udowadniać na siłę, że jest się tą? Ile masz lat? jesteż młoda, chodzisz jeszcze do szkoły, to są takie typowe miłożci tego okresu, choć zawsze wydają się ostateczne. popatrz przed siebie nie za siebie. Brak miłożci boli bardziej niż kłamstwo.

sonieczka00
    Member
    • Początkujący

Tak chodze do skzoły mam 14 lat…
    Njagorsze jest to że ja ciągle z nim pisze sms….a on do mnie cały czas kochanie skrabie itp..
    i nie wiem co on tak naprawde do mnie czuje ciągle sie wymiguje od odp.dodam ze łączy nas 2 lata róznicy

Zielonooka
    Member
    • Guru

chlopcy w wieku 16 lat raczej nie bardzo maja w glowie powazne zwiazku, w koncu za mlodzi na to sa. Nie bierz tego na powaznie co on robi, bo to po prostu tylko smsy.

sonieczka00
    Member
    • Początkujący

Co on miał by w tym zeby mnie oszukiwac ??
    chyba tylko satysfakcje…

sonieczka00
    Member
    • Początkujący

Myżlisz ze to juz nie ma szans?….?..?
    Ja mam tak po prostu zapominec ?
    tak sie nie da…:(

Zielonooka
    Member
    • Guru

bawi sie, czule slowka i nic wiecej, taki wiek. da sie zapomniec, masz tylko 14 lat

muszka_bzzz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 599
    • Zasłużony

chlopcy w tym wieku sa naprawde malo dojrzali, nie sa im na pewno w glowie zadne stale zwiazki. byc moze nie robi tego nawet celowo. na ta chwile jestes dla niego fajna i sie mu podobasz, tylko jutro pozna fajniejsza ladniejsza i o Tobie zapomni. nie warto sie wiec zakochiwac na smierc i zycie, warto sie bawic a milosc sama przyjdziie w odpowiednim czasie. tak wiec glowa do gory!! 😀

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

sonieczka00
    a ja bym go sprawdziła 🙂 dla nie to jest ostateczna broń… i ja bym je użyła 🙂 koleżanki na pewno posłużą pomocą 🙂

sonieczka00
    Member
    • Początkujący

też tak myżle ona nigdy nie chodziła na dyskoteki moze teraz by poszła ..i powiedziała ze je tam nie bedzie?jak myżlicie…?
    A Zielonooka dziekuje ci za szczerą odpowiedz i wogóle…
    Moze lepiej by było zebym z nim skonczyła kontakt??….
    😥

Zielonooka
    Member
    • Guru

nie koncz kontaktu, ale niech on przestanie pisac i Ty tez czule slowka, bedzie Ci latwiej wtedy.

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

W tym wieku o miłożć trudno. Skoro są żwiadkowie, to ja już bym sobie nawet żledzenie podarowała. Nie warto tracić czasu, na kogoż, kto się nie zmieni, dopóki nie dostanie porządnie w „”””.

sonieczka00
    Member
    • Początkujący

Spróbuje zrobic tak jak ty mówisz zielonooka…
    powiem mu ze tak bedzie lepiej…jesli wytrzymam to tak zrobie:(

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " On chyba okłamuje moją przyjaciólke..:("

Przewiń na górę