- AutorOdp.
- 29 sierpnia 2006 at 15:28
Mam pytanie do kogos kto sie na tym dobrze zna
otoz mam tlusta cere ktore sie swieci
poza tym na nosie mam czarne wagry nie widac ich zbyt ale dla mnie jest to prawdziwa katorga
Czy ktos moze mi doradzic jak mam pielegnowac cere i czy sa jakies maceczki domowej roboty29 sierpnia 2006 at 17:56Ja bym proponowała chodzić do kosmetyczki co kilka miesięcy na oczyszczanie cery 😉 Sama tak robię.
30 sierpnia 2006 at 12:07a cos tanszego ….jestem tylko biedna studentka 😥
30 sierpnia 2006 at 18:52Maseczka glinka zielona bardzo ładnie oczyszcza cerę 🙂
23 listopada 2006 at 14:35rozumiem, taka cera jest straszna bo z tych czarnych wagrow powstaja przeciez krostki!!
Ja dosc czesto oczyszczam cere, ale nie zawsze uda mi sie uniknac jakis nieprzyjemnych wpadek w postaci pryszczy, bo tez ameryki nie odkryje jesli powiem ze o skore trzeba tez dbac od wewnatrz. Ja trzy razy dziennie zazywam 5 granulek pod jezyk, sa to granulki homeopatyczne. ïŠ dzialaja doskonale ïŠ polecam.15 stycznia 2007 at 18:24[usunięto_link] wrote:
rozumiem, taka cera jest straszna bo z tych czarnych wagrow powstaja przeciez krostki!!
Ja dosc czesto oczyszczam cere, ale nie zawsze uda mi sie uniknac jakis nieprzyjemnych wpadek w postaci pryszczy, bo tez ameryki nie odkryje jesli powiem ze o skore trzeba tez dbac od wewnatrz. Ja trzy razy dziennie zazywam 5 granulek pod jezyk, sa to granulki homeopatyczne. ïŠ dzialaja doskonale ïŠ polecam.a mozesz podac nazwe tych globulek? z gory dziekuje 😉
16 stycznia 2007 at 17:19Proponuje żel do mycia twarzy np. garnier’a [do cery tłustej] lub
wszystkim Panią które mają problemy z cerą odwiedzenie strony [usunięto_link]16 stycznia 2007 at 21:33na tego typu cere dobra jest glinka naturalna 100% jako maseczka.
Daje swietne rezultaty i slyszalam o niej bardzo duzo pozytywnych opini.
Mozna jej uzywac na wlosy(zamiast szamponu).Dodaje objetosci, powoduje ze wlosy sa lsniace i puszyste.Odnosnie twarzy bardzo dobrze oczyszcza z zaniczyszczen, matowi skore generalnie daje dobre rezulaty.30 stycznia 2007 at 15:19Osobiżcie nie polecam oczyszczania twarzy u kosmetyczki, oczywiżcie jeżeli to oczyszcznie ma polegać na wyciskaniu.
Glinkę zieloną polecam jest bardzo dobra, ale sama glinka nie wystarczy.
Ja mam mieszaną cerę i stosuje krem pichtowy, który jest tani i skuteczny. Jest jeszcze tonik pichtowy, ale go jeszcze nie uzywałam.
Dobrze by było wybrać się do dermatologa i on już na pewno dobierze Ci jakiż odpowiedni kosmetyk do Twojej cery.30 stycznia 2007 at 15:30rowniez nie polecam wizyty u kosmetyczki
po pierwszej i ostatniej wygladalam jak potwor :/ja uzywam garniera krem matujacy i dziala 😉
30 stycznia 2007 at 16:52tak z ciekawosci. ile kosztuje wizyta polegajaca na oczyszczaniu cery i na czym to polega. co ta kosmetyczka robi
31 stycznia 2007 at 11:13nie wiem ile to kosztuje, ale
moja znajoma była i pani kosmetyczka ruszyła jej takie pryszcza którego raczej ruszać się nie powinno i tym oto sposobem kosmetyczki koleżanka miała całą twarz w tych pryszczach[chodzi o te syfy ropne po których są dziury na gębie] i po wizycie u kosmetyczki musiała odwiedzić pana dermatologa… a leki i mażcie na to cholerstwo kosztują bardzo dużo[od prawie 100] nie mówiąc o długotrwałym leczeniu i bliznach które ma do tej pory. No ale zalezy na kogo sie trafi.
A cha u niej oczyszczanie twarzy polegało na wyciskaniu tzn. jakoż tam przygotowała twarz a potem do dzieła
Ja nigdy nie byłam i raczej nie będę u kosmetyczki[jesli chodzi o oczyszczanie] bo to samo mogę zrobic w domu… przecież jest tyle kosmetyków na rynku, a wgłównej mierze chodi o systematycznożć19 lutego 2007 at 23:23co do oczyszczania twarzy to też planowałam iżć do kosmetyczki, ale koleżanki mnie namówiły żebym nie szła, gdyż:
po pierwsze po jednym takim zabiegu trzeba go już ciągle powtarzać, a poza tym sama słyszałam że pojawia się jeszcze więcej zaskórników
a po drugie to trzeba znać NAPRAWDĘ dobrą kosmetyczkę, bo z tego co wiem to taka n****żwiadczona może ci nieźle buźkę spaprać…. 🙁2 marca 2007 at 18:30maseczka z glinka z avonu na allegro sa tanio
3 marca 2007 at 11:01Ja proponuje wizyte u dermatologa napewno cos poradzi 🙂
- AutorOdp.