- AutorOdp.
- 3 marca 2007 at 13:24
mozesz zrobic sobie maseczke z bialka kurzego czyszcza i sciaga cere
4 marca 2007 at 17:08Pod warunkiem ze kura nie jest chora na ptasia grype 😆
4 marca 2007 at 23:07heheh nie no oczywiscie 😉 a skoro jestesmy przy chorobach ktos zna jakis dobry szybki lek bo wlasnie sie rozchorowalam kolezanak polecila mi tabcin ale dopiero jutro kupie
4 marca 2007 at 23:14jesli chodzi o choroby to ja juz wolę iżc do lekarza niech mi przepisze coż konkretnego bo takie leczenie na własną rękę zawsze mnie drozej wynosiło i skutków nie było a i tak mósiałam iżc do lekarza
4 marca 2007 at 23:47hmm to w takim razie jutro z rana ide do lekarza niech mi pomoze bo juz niewyrabiam 🙁
7 lipca 2008 at 19:11Mysle,ze najlepszym rozwiazaniem bylaby wizyta u specjalisty.Zajrzyj na strone [usunięto_link] i zapisz sie na bezplatna konsultacje w dowolnie wybranym dniu.POLECAM>
9 lipca 2008 at 11:39ja nie polecam radzenia sobie z problemamy skórnymi na własną rękę. najlepiej isc po prostu do dermatologa, który zna się na tym. opowiesz mu wszystko i na pewno jakoż pomoze ci.
27 lipca 2008 at 15:09Leczenie na wlasna reke nigdy i chyba w zadnym przypadku nie jest wskazane 🙂 Moze sprobuj poradzic sie jakiegos dermatologa lub kosmetyczki.Oni zajmuja sie takimi sprawami an co dzien wiec maja doswiadczenie i wiedze na takie tematy i napewno potrafia pomoc jak nikkt inny 😀
19 października 2008 at 18:04a ja uważam że jak ktoż nie ma jakiż zmian chorobowych to może sobie żmiało radzić sam. ja mam cerę mieszaną i sama poszukiwałam odpowiednich kosmetyków metodą prób i błędów aż trafiłam na dobre. do czyszczenia używam pianki Lirene, krem mam Vichy ale jak skończę to spróbuję tego Lirene z serii Design your style, a do tego kupuję maseczki w saszetkach różne plus mam dobry puder matujący. musisz szukać aż znajdziesz 🙂
29 października 2008 at 11:40ja używałam pare razy jakąs maseczke z avonu z glinka z seri clearskin i jak ja nałozylam, strasznie piekła mnie twarz i antychmiast musialam ją zmyc bo sie nie dało wytrzymac…
2 listopada 2008 at 21:30to ja miałam taki sam problem jak ty kiedy używałam żelu do mycia buzi Qlinique – strasznie mnie piekła skóra i do tego zaczęła schodzić. dobrze że trafiłam na tą nową piankę Lirene bo jednak tak formuła zdecydowanie lepiej sprawdza się na mojej twarzy.
- AutorOdp.