- AutorOdp.
- 29 sierpnia 2006 at 19:22
Po umyciu twarzy (żelem do mycia twarzy a nie mydlem) trzeba nawilżyć skórę. Postaraj się też pić dużo wody.
Wydaje mnie sie że jak najpierw wysuszysz skórę to ona w „samoobronie” zaczyna się robić bardzo tłusta. Jak ją odpowiednio nawilżysz to nie powinno być takich problemów. Jeżeli robisz to wszysto o czym napisałam to idź do dermatologa bo to może stanowić duży problem.12 września 2006 at 15:25😀 zrob testy alergiczne ( to odnożnie tych podpuchniętych oczu ) mialam kiedys cos takiego ( nie wspomne ile okładów z herbaty zrobilam !!!!) i pomagalo ale z rana rytuał sie powtarzał. zrobilam test i okazalo sie ze mam alergie a podpuchniete oczy to jeden z objawów. 🙄
16 września 2006 at 14:38po umyciu nawilżaj skóre, ale takimi bardzoo lekkimi kremami. a co do podpuchniętych oczu… hm.. może nakładaj sobie plasterki zimnego ogórka na oczy na 10min? tylko z tego, co piszesz, to wyglada na to, że są te worki czerwone. ja poszłabym z tym do lekarza, może to faktycznie reakcja uczuleniowa na coż…
- AutorOdp.