- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 5 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 18 lat, 3 miesi膮ce temu przez
dziwadelko.
- AutorWpisy
- 28 lutego 2008 o 09:07 #3267
Hej kobitki 馃槈 chcia艂abym si臋 od was dowiedzie膰 po kt贸rej tabletce, czy mo偶e opakowaniu czu艂y偶cie si臋 藕le? Ja bior臋 diane 35 od pi膮tku i jak narazi czuj臋 si臋 super, zadnych problemow, apetyt taki jak zwykle. A tak偶ke troszk臋 glupie pytanie, czy tabletki anty dzia艂aj膮 od pierwszej tabletki, czy moze lepiej troch臋 poczeka膰?
28 lutego 2008 o 09:19 #110499w ogole nie czulam sie zle.
a jesli chodzi o skutecznosc…przeczytaj ulotke. czemu bierzesz akurat diane? zdajesz sobie sprawe, ze nie jest to srodek antykoncepcyjny (antykoncepcja to w przypadku diane jedynie dzialanie uboczne) i ze nie powinnas brac tego swinstwa dluzej niz pol roku?
28 lutego 2008 o 11:56 #110500po 7 dniach zazywania tabletek mozna sie kochac bez gumki ja bym diane odradzila bo strasznie po nich przytylam i nie moge zrzucic teraz tego i urosly mi piersi….
28 lutego 2008 o 17:13 #110501Biore diane poniewa偶 jestem w okresie dojrzewania i od kilku lat mam spore problemy z cer膮. Diane 35 jest to 偶rodek antykoncepcyjny o dzia艂aniu lecz膮cym tr膮dzik, jedynym mankamentem jest to 偶e maj膮 du偶o progestagenu. Mo偶liwe 偶e zmieni臋 tabletki a przy okazji ginekologa pod koniec tego opakowania bo to jak mnie traktuje m贸j jako偶 mnie nie zadowala. Nie straszcie mnie 偶e Diane 35 nie jest 偶rodkiem antykoncepcyjnym
28 lutego 2008 o 17:17 #110502Tabletki dzia艂aj膮 z regu艂y od pierwszej tabletki, ale najlepiej przeczyta膰 ulotk臋, a przede wszystkim lekarz ginekolog powinien Ci wszystko wyt艂umaczy膰.
Radz臋 ci tak偶e zmian臋 tabletek, na problemy z cer膮 s膮 teraz te偶 leki, niekoniecznie b臋d膮ce tabletkami antykoncepcyjnymi. Moja kumpela tak w艂a偶nie leczy艂a ten problem, niestety nie napisz臋 Ci jak ten lek si臋 nazywa艂.
No i przede wszystkim zmie艅 lekarza, je偶li m贸wisz, 偶e dziwnie Cie traktuje28 lutego 2008 o 21:44 #110503Z regu艂y ulotki podaj膮 偶e do 7 dni trzeba stosowa膰 dodatkowe zabezpieczenia…
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.