• Autor
    Odp.
  • wsciekla_surykatka
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Hej kobitki 😉 chciałabym się od was dowiedzieć po której tabletce, czy może opakowaniu czułyżcie się źle? Ja biorę diane 35 od piątku i jak narazi czuję się super, zadnych problemow, apetyt taki jak zwykle. A takżke troszkę glupie pytanie, czy tabletki anty działają od pierwszej tabletki, czy moze lepiej trochę poczekać?

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

w ogole nie czulam sie zle.

a jesli chodzi o skutecznosc…przeczytaj ulotke. czemu bierzesz akurat diane? zdajesz sobie sprawe, ze nie jest to srodek antykoncepcyjny (antykoncepcja to w przypadku diane jedynie dzialanie uboczne) i ze nie powinnas brac tego swinstwa dluzej niz pol roku?

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

po 7 dniach zazywania tabletek mozna sie kochac bez gumki ja bym diane odradzila bo strasznie po nich przytylam i nie moge zrzucic teraz tego i urosly mi piersi….

wsciekla_surykatka
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Biore diane ponieważ jestem w okresie dojrzewania i od kilku lat mam spore problemy z cerą. Diane 35 jest to żrodek antykoncepcyjny o działaniu leczącym trądzik, jedynym mankamentem jest to że mają dużo progestagenu. Możliwe że zmienię tabletki a przy okazji ginekologa pod koniec tego opakowania bo to jak mnie traktuje mój jakoż mnie nie zadowala. Nie straszcie mnie że Diane 35 nie jest żrodkiem antykoncepcyjnym

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Tabletki działają z reguły od pierwszej tabletki, ale najlepiej przeczytać ulotkę, a przede wszystkim lekarz ginekolog powinien Ci wszystko wytłumaczyć.
    Radzę ci także zmianę tabletek, na problemy z cerą są teraz też leki, niekoniecznie będące tabletkami antykoncepcyjnymi. Moja kumpela tak włażnie leczyła ten problem, niestety nie napiszę Ci jak ten lek się nazywał.
    No i przede wszystkim zmień lekarza, jeżli mówisz, że dziwnie Cie traktuje

dziwadelko
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

Z reguły ulotki podają że do 7 dni trzeba stosować dodatkowe zabezpieczenia…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Anty"

Przewiń na górę