- AutorOdp.
- 28 lutego 2008 at 09:07
Hej kobitki 😉 chciałabym się od was dowiedzieć po której tabletce, czy może opakowaniu czułyżcie się źle? Ja biorę diane 35 od piątku i jak narazi czuję się super, zadnych problemow, apetyt taki jak zwykle. A takżke troszkę glupie pytanie, czy tabletki anty działają od pierwszej tabletki, czy moze lepiej trochę poczekać?
28 lutego 2008 at 09:19w ogole nie czulam sie zle.
a jesli chodzi o skutecznosc…przeczytaj ulotke. czemu bierzesz akurat diane? zdajesz sobie sprawe, ze nie jest to srodek antykoncepcyjny (antykoncepcja to w przypadku diane jedynie dzialanie uboczne) i ze nie powinnas brac tego swinstwa dluzej niz pol roku?
28 lutego 2008 at 11:56po 7 dniach zazywania tabletek mozna sie kochac bez gumki ja bym diane odradzila bo strasznie po nich przytylam i nie moge zrzucic teraz tego i urosly mi piersi….
28 lutego 2008 at 17:13Biore diane ponieważ jestem w okresie dojrzewania i od kilku lat mam spore problemy z cerą. Diane 35 jest to żrodek antykoncepcyjny o działaniu leczącym trądzik, jedynym mankamentem jest to że mają dużo progestagenu. Możliwe że zmienię tabletki a przy okazji ginekologa pod koniec tego opakowania bo to jak mnie traktuje mój jakoż mnie nie zadowala. Nie straszcie mnie że Diane 35 nie jest żrodkiem antykoncepcyjnym
28 lutego 2008 at 17:17Tabletki działają z reguły od pierwszej tabletki, ale najlepiej przeczytać ulotkę, a przede wszystkim lekarz ginekolog powinien Ci wszystko wytłumaczyć.
Radzę ci także zmianę tabletek, na problemy z cerą są teraz też leki, niekoniecznie będące tabletkami antykoncepcyjnymi. Moja kumpela tak włażnie leczyła ten problem, niestety nie napiszę Ci jak ten lek się nazywał.
No i przede wszystkim zmień lekarza, jeżli mówisz, że dziwnie Cie traktuje28 lutego 2008 at 21:44Z reguły ulotki podają że do 7 dni trzeba stosować dodatkowe zabezpieczenia…
- AutorOdp.