:( ?? co robic??

• Autor
    Odp.
  • AnetkaPlanetka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Razem z K. jestem miesiąc wszystko ładnie pięknie ani razu się nie pokłóciliżmy.. Wczoraj mielżmy sie spotkac ale on wyslal mi smsa ze ma masakryczny przypal w domu ze jego babcie zabrala karetka i teraz on jest w szpitalu.. potem juz nic nie pisal ja tez .. na drugi dzien rano napisal : „sory ze sie nie odzywalem ale mam mega przypal potrzebuje kilku dni dla siebie bo sie wykańczam psychicznie” ale nie napisal co sie stalo napisalam co sie stalo ?czy moge jakos pomoc on napisal „uwierz ze nie mozesz…;-(” jestem z nim krotko dlatego nie wiem jakma postapic i wogole .. a moze on nie chce wogole ze mna sie spotykac ? od czego odpocywa ? co mam robic poczekac te kilka dni nie wytrzymam :(:(

Tharna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Daj mu te kilka dni. Może poprostu jest zrozpaczony, cos sie stało z babcią, a on tobie nie chce pokazać się ze słabej strony, bo jest/był (?) z nią mocno związany. Faceci często tak mają, kryja się z emocjami.

Nierozumiem tylko co ma oznaczać słowo 'przypał’ tutaj, ale za kilka dni wszystko sie wyjażni 🙂

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Gdyby moją babcię zabrała karetka (niestety Babcia zmarła gdy miałam 12 lat) pogrążyłabym się w ogromnym smutku. Randka i esemesowanie do kogoż z kim spotykam się od miesiąca byłaby ostatnią rzeczą, na którą miałabym ochotę. Innymi slowy nie wymagaj od chłopaka po miesiacu „chodzenia” zwierzania się z każdego problemu, tym bardziej tak przykrego. Postąpic możesz tylko w jeden sposób… nie chcę być niemiła ale w tym przypadku muszę… nie zachowywać sie jak egoistyczne rozpieszczone dziecko, ktore myżli, że na nim żwiat się kończy.

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

tak jak wyzej…
    mezczyzni najczesciej problemy lubia przemilczec…
    jak bedzie chcial z Toba o tym pogadac lub jak juz sie uspokoi to sam sie odezwie… tylko nie wymagaj od niego wyjasnien kiedy sie spotkacie… badz wyrozumiala i czula, bo z tego co piszesz to naprawde ciezkie i moze potrzebowac Twojego ciepla… ale najpierw daj mu czas…

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

przypał??? a może on ma problemy też w domu.. mi sie przypał nie za ciekawie kojarzy 🙂
    nie wnikaj co sie stało napisz mu cos w stylu 🙂 trzymam kciuki za babcie.. głowa do góry 🙂 jak już sie wszystko uspokoi daj znać 🙂 buziak 🙂 czy coż w tym stylu 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " :( ?? co robic??"

Przewiń na górę