• Autor
    Odp.
  • Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

Wiele z Was wkrótce będzie brała żlub, wrzucacie zdjęcia sukien i wymieniacie sie wskazówkami…zainspirowana Waszymi rozmowami postanowiłam zapytać: a co z welonem? Planujecie go mieć, czy może tylko delikatny stroik lub diadem? A może kapelusz/cylinder? Hmmm…? 😉

Pytanie tyczy się także tych Forumowiczek, które żlub mają już za sobą – miałyżcie welony?

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

podoba mi się goła głowa bez żadnych wygibasów
    ale…
    … ostatnio oglądałam zdjęcia koleżanki z dłuugim, lekkim welonem, całkiem ciekawie.

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Mysle ze tak. Wlasciwie to nawet juz mam.. zlapalo mi sie na weselu siostry i zostal dla mnie 😆

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

moja siostra teraz była na przymiarce i będzie welon taki skromny 🙂 ja tez będę chciała mieć welon 🙂

milatros
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

welon oczywiżcie, nie za długi, upięty nisko 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A mi się welony nie podobają.Nie wiem dlaczego,po prostu mam jakież uprzedzenie do nich 🙂 Jesli kiedys wyjdę za mąż tooo,już mama mi powiedziała,będe miała diadem 😀 Bosko,nie ma to jak stylizacja na księżniczkę 😉 podobaja mi sie tez kwiaty wpięte w koczka,albo rozpuszczone pofalowane włosy z kwiatem nad uchem 🙂

b_sylwik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

welon tak ale tylko delikatny 🙂 przyjaciółka będzie miała kapelusik i jest zachwycona 😛 jednym słowem co kto lubi 🙂

Hegemonia
    Member
    • Zasłużony

Ba, co kto lubi 😉

Mi się podobają takie mini-kapelusiki w stylu lat ’20, z niewielką siateczką zachodzącą na oczy (jedno oko….wariacje są różne) – nie wiem, jak się to dokładnie nazywa 😉

Hegemonia
    Member
    • Zasłużony

Kojarzycie Forum Wizaż? Mają tam dożć bogato oblepiony fotasami wątek o żlubnych nakryciach główy 😉 Polecam! 😉

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Zdecydowanie jestem za welonem!! 😀

tiankam
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Cóż ja widziałam zdjęcia, gdzie panna młoda była w kapeluszu:

jak i takie, gdzie miała welon:

Wg. mnie welon daje spore możliwożci przy sesji fotograficznej. Spotkałam sie tez z zupełnie innymi pomyslami, o np. z czymż takim:

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Welon?"

Przewiń na górę