- AutorOdp.
- 13 marca 2008 at 11:36
Wiele z Was wkrótce będzie brała żlub, wrzucacie zdjęcia sukien i wymieniacie sie wskazówkami…zainspirowana Waszymi rozmowami postanowiłam zapytać: a co z welonem? Planujecie go mieć, czy może tylko delikatny stroik lub diadem? A może kapelusz/cylinder? Hmmm…? 😉
Pytanie tyczy się także tych Forumowiczek, które żlub mają już za sobą – miałyżcie welony?
13 marca 2008 at 15:47podoba mi się goła głowa bez żadnych wygibasów
ale…
… ostatnio oglądałam zdjęcia koleżanki z dłuugim, lekkim welonem, całkiem ciekawie.13 marca 2008 at 15:50Mysle ze tak. Wlasciwie to nawet juz mam.. zlapalo mi sie na weselu siostry i zostal dla mnie 😆
13 marca 2008 at 21:36moja siostra teraz była na przymiarce i będzie welon taki skromny 🙂 ja tez będę chciała mieć welon 🙂
19 marca 2008 at 06:12welon oczywiżcie, nie za długi, upięty nisko 🙂
19 marca 2008 at 15:26A mi się welony nie podobają.Nie wiem dlaczego,po prostu mam jakież uprzedzenie do nich 🙂 Jesli kiedys wyjdę za mąż tooo,już mama mi powiedziała,będe miała diadem 😀 Bosko,nie ma to jak stylizacja na księżniczkę 😉 podobaja mi sie tez kwiaty wpięte w koczka,albo rozpuszczone pofalowane włosy z kwiatem nad uchem 🙂
7 kwietnia 2008 at 17:54welon tak ale tylko delikatny 🙂 przyjaciółka będzie miała kapelusik i jest zachwycona 😛 jednym słowem co kto lubi 🙂
13 kwietnia 2008 at 06:23Ba, co kto lubi 😉
Mi się podobają takie mini-kapelusiki w stylu lat ’20, z niewielką siateczką zachodzącą na oczy (jedno oko….wariacje są różne) – nie wiem, jak się to dokładnie nazywa 😉
15 kwietnia 2008 at 13:41Kojarzycie Forum Wizaż? Mają tam dożć bogato oblepiony fotasami wątek o żlubnych nakryciach główy 😉 Polecam! 😉
21 września 2010 at 19:16Zdecydowanie jestem za welonem!! 😀
17 grudnia 2010 at 15:38Cóż ja widziałam zdjęcia, gdzie panna młoda była w kapeluszu:
jak i takie, gdzie miała welon:
Wg. mnie welon daje spore możliwożci przy sesji fotograficznej. Spotkałam sie tez z zupełnie innymi pomyslami, o np. z czymż takim:
- AutorOdp.