• Autor
    Odp.
  • afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Jakie komplementy najczężciej słyszycie?
    Jakie były najmilsze i najlepiej utkwiły w waszej pamięci?
    No kobitki wspominamy:] Na poprawę humorku:]

Divay
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

przeważnie słyszę ze jestem piękna i cudowna :)))

faceci którzy chcą do mnie żwirować mówią mi ze mam najpiękniejsze oczy jakie widzieli 🙄

a moi znajomi kiedy chcą sie podlizać mówią ze jestem najlepsza kumpela i gdybym była wolna… ^^ (oczywiżcie nie traktuje tego poważnie :))

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A mi sie bardzo milo wczoraj zrobilo….
    Jak juz zjadlismy barszczyk to najpierw tata 🙂 powiedzial ze ladnie wygladam. A potem kolega przyslal mi smsa z zyczeniami swiatecznymii stwierdzil to samo… ze ladnie dzis(wczoraj) w kosciele wygladalam. Az mi sie samoocena podniosla 😉

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

może nie najpiękniejszy, ale kiedys usłyszłam komplemento-uwagę: „papieros do mnie nie pasuje – jestem zbyt delikatna i kobieca”. Nie wiem do konca co autor miał na myżli, ale dało do myżlenia 🙂

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

z jednej strony czerwienie sie jest urocze, ale to pewnie tak myżlą osoby, które nie przeżywają takiej dolegliwożci 🙂
    Ja sie robię czrwona… po jednym drinku i jak ktos mnie zawstydzi, lub jest mi gorąco… jest wiele przyczyn, ale generalnie staram sie mieć na to wylane. Chociaż czzsami jest to trudne, ale co robić ? im bardziej sie człowiek stara, tym efekt jest wręcz odwrotny. Nie ma na to rady, trzeba mieć dystans do siebie.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

może nie najpiękniejszy, ale kiedys usłyszłam komplemento-uwagę: „papieros do mnie nie pasuje – jestem zbyt delikatna i kobieca”. Nie wiem do konca co autor miał na myżli, ale dało do myżlenia 🙂

ja tam niedawno powiedzialem pannie ze „nie lubie papierosow ale Jej wybaczam bo wyglada bardzo sexownie jak sie zaciaga” ;p
    wg mnie ten byl ciekawszy ;p

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Pięknie pachniesz 😳

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

jak sie chwalimy to sie chwalimy,a co!

uslyszalam na poczatku znajomosci z moim Facetem, ze jestem „ładniutka, filigranowa blondyneczka” i jakos mi to w pamieci utkwiło.

i też „ladnie pachne” hehe 🙂

schlebia mi tez, gdy slysze, ze jestem pomocna, mądra i potrafie człowieka na duchu podniesc i poprawic humor.

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

„masz piękny użmiech” oraz że ze mną można pogadać o wszystkim 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

yyy…a kto by to wszystko spamiętał??? 😉 😀

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

yyy…a kto by to wszystko spamiętał??? 😉 😀

jw

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

ja słucham dożć często że mam ładne oczy i użmiech… zreszto cała się podobam mojemu facetowi;p

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Komplementy"

Przewiń na górę