- AutorOdp.
- 24 marca 2008 at 00:01
Jakie komplementy najczężciej słyszycie?
Jakie były najmilsze i najlepiej utkwiły w waszej pamięci?
No kobitki wspominamy:] Na poprawę humorku:]24 marca 2008 at 07:16przeważnie słyszę ze jestem piękna i cudowna :)))
faceci którzy chcą do mnie żwirować mówią mi ze mam najpiękniejsze oczy jakie widzieli 🙄
a moi znajomi kiedy chcą sie podlizać mówią ze jestem najlepsza kumpela i gdybym była wolna… ^^ (oczywiżcie nie traktuje tego poważnie :))
24 marca 2008 at 09:42A mi sie bardzo milo wczoraj zrobilo….
Jak juz zjadlismy barszczyk to najpierw tata 🙂 powiedzial ze ladnie wygladam. A potem kolega przyslal mi smsa z zyczeniami swiatecznymii stwierdzil to samo… ze ladnie dzis(wczoraj) w kosciele wygladalam. Az mi sie samoocena podniosla 😉8 kwietnia 2008 at 18:05może nie najpiękniejszy, ale kiedys usłyszłam komplemento-uwagę: „papieros do mnie nie pasuje – jestem zbyt delikatna i kobieca”. Nie wiem do konca co autor miał na myżli, ale dało do myżlenia 🙂
8 kwietnia 2008 at 18:09z jednej strony czerwienie sie jest urocze, ale to pewnie tak myżlą osoby, które nie przeżywają takiej dolegliwożci 🙂
Ja sie robię czrwona… po jednym drinku i jak ktos mnie zawstydzi, lub jest mi gorąco… jest wiele przyczyn, ale generalnie staram sie mieć na to wylane. Chociaż czzsami jest to trudne, ale co robić ? im bardziej sie człowiek stara, tym efekt jest wręcz odwrotny. Nie ma na to rady, trzeba mieć dystans do siebie.8 kwietnia 2008 at 18:11[usunięto_link] wrote:
może nie najpiękniejszy, ale kiedys usłyszłam komplemento-uwagę: „papieros do mnie nie pasuje – jestem zbyt delikatna i kobieca”. Nie wiem do konca co autor miał na myżli, ale dało do myżlenia 🙂
ja tam niedawno powiedzialem pannie ze „nie lubie papierosow ale Jej wybaczam bo wyglada bardzo sexownie jak sie zaciaga” ;p
wg mnie ten byl ciekawszy ;p8 kwietnia 2008 at 19:51Pięknie pachniesz 😳
8 kwietnia 2008 at 20:14jak sie chwalimy to sie chwalimy,a co!
uslyszalam na poczatku znajomosci z moim Facetem, ze jestem „ładniutka, filigranowa blondyneczka” i jakos mi to w pamieci utkwiło.
i też „ladnie pachne” hehe 🙂
schlebia mi tez, gdy slysze, ze jestem pomocna, mądra i potrafie człowieka na duchu podniesc i poprawic humor.
10 kwietnia 2008 at 15:12„masz piękny użmiech” oraz że ze mną można pogadać o wszystkim 🙂
10 kwietnia 2008 at 20:44yyy…a kto by to wszystko spamiętał??? 😉 😀
11 kwietnia 2008 at 12:44[usunięto_link] wrote:
yyy…a kto by to wszystko spamiętał??? 😉 😀
jw
15 kwietnia 2008 at 15:43ja słucham dożć często że mam ładne oczy i użmiech… zreszto cała się podobam mojemu facetowi;p
- AutorOdp.