- AutorOdp.
- 31 marca 2008 at 20:24
Mam do was pytanie, mam nadzieję, że pomożecie 🙂
Może kojarzycie zapach COTY Vanilla musk – nie moge go nigdzie dostać. czy znacie namiary na jakąż stronę czy inny adres ? bardzo mi zależy…Czy Wy także macie problem z kupieniem jakis zapachów w Polsce ??
Może cos wam zapadło w pamięć ale juz jest u nas niestety nieosiągalne….
Pozdrawiam1 kwietnia 2008 at 09:12na allegro masz ta wode toaletowa a poza tym google naszym przyjacielem 🙂
28 czerwca 2009 at 16:11wpisz wybrany zapach w google moze wyskoczy ci jakis sklep internetowy
23 lipca 2009 at 21:27wiesz co, dobry pomysł z guglowaniem, ze sprawdzaniem na allegro też. Możesz też sprawdzać na ceneo, ale tam nie wszystkie sklepy są. Ja kupuję dużo kosmetyków na esentia i jest tam też spory wybór perfumów. Kupowałam tam jedne – Bijan Nude, które w Polsce są prawie nieznane a w USA, skąd dostałam pierwsze opakowanie, są kultowe. Cieszę się, że pytasz o oryginalne perfumy a nie o podróbki, bo mnie strasznie wkurzają te tanie żmierdziochy duszące po autobusach:/
11 listopada 2009 at 12:21Powinnaż spróbować uderzyć do dużych perfumerii, które znajdują się w centrach handlowych, tam bezproblemowo powinni dla Ciebie sprowadzić ten zapach. Ponadto pogrzeb też w Internecie. Są duże sieci sklepów internetowych z perfumami, obsługa tego typu miejsc powinna wiedzieć gdzie można je znaleźć:)A może nóż widelec i oni będą mieć w ofercie włażnie ten zapach.
18 listopada 2009 at 18:12Najlepiej przez internet, w końcu przez internet można kupić wszystko. Od wacików po samochód. Ja osobiżcie wszystkie perfumy i nie tylko kupuję na [usunięto_link] Mają duży wybór kosmetyków, dużo fajnych promocji. Kosmetyków tam do wyboru do koloru, od znanych nazwisk i znanych producentów po tych mniej znanych. Najlepiej sama sprawdź, czy na stronie kokai.pl znajdziesz to czego szukasz:)
4 grudnia 2009 at 14:45Wydaje mi sie,że można kupić w Polsce takie nietypowe zapachy,trzeba tylko dokładnie poszukać w internetowych drogeriach i napewno znajdziemy zapach którego szukamy.
21 grudnia 2009 at 10:56[usunięto_link] wrote:
Wydaje mi sie,że można kupić w Polsce takie nietypowe zapachy,trzeba tylko dokładnie poszukać w internetowych drogeriach i napewno znajdziemy zapach którego szukamy.
W perfumerii [usunięto_link] można zamówić prawie każdy zapach w atrakcyjnej cenie, tylko że trzeba poczekać na dostawę.
22 grudnia 2009 at 13:30Perfumerie są wyspecjalizowane w wybieraniu zapachów do swych sklepów, więc warto zapytać sprzedawcę, czy jest możliwożć zamówienia perfum na indywidualną prożbę. Radzę pytać w perfumeriach dobrze zaopatrzonych, ponieważ one nawiązują kontakty z wieloma dystrybutorami, co zwiększa prawdopodobieństwo, że dostaniemy nasz ulubiony zapach.
13 stycznia 2010 at 16:10Ja jestem tradycjonalistką, trzymam się (póki co) jednego zapachu, ale zamawiając we wspominanym kokai.pl czasem zdarza mi się przeglądać inne perfumy i przyznać muszę, ze takiego wyboru to ja nawet w sephorze czy douglasie nie widziałam…
17 kwietnia 2010 at 14:38Wszystkie Douglasy czy inne perfumerie stacjonarne nie mają nawet startu do internetowych sklepów. Porządne sklepy mają prawie wszystkie produkty każdej możliwej marki, łącznie z nowożciami, które są dostępne tylko za granicą.
21 kwietnia 2010 at 14:54Wiem, ze ciężko jest dostać w Polsce perfumy mało znanych marek. Ja swego czasu szukałem nietypowego zapachu, który mogłem kupić wyłącznie za pożrednictwem internetu. Wysłałem zapytanie do mojej ulubionej perfumerii [usunięto_link] o to czy mogliby mi sprowadzić taki zapach. Zgodzili się i gdzież po dwóch tygodniach miałem swój zapach.
Tak więc trzeba dobrze poszukać, jak tu forumowicz wyżej napisał.
Pozdrawiam
18 maja 2010 at 18:08Zgadza się,jeżeli chcemy bardzo wyszukanego zapachu to zawsze można się dogadac i z pewnożcia dana marka zostanie dla nas sprowadzona.
13 stycznia 2011 at 09:44Poszukaj na allegro, ja ostatnio znalazłam swoje perfumy u sprzedawcy perfumy-firmowe, więc możesz zaglądnąć, lub poszukaj w Google;))
19 stycznia 2011 at 12:55Większożć perfumerii ma ubogą ofertę na stronach – prezentują przede wszystkim te popularne zapachy. Zazwyczaj dzwonię do perfumerii i szukałam zapachu indywidualnie. Ostatnio poszukiwałam zapachu Dior Poison Tendre. Oczywiżcie nigdzie go nie znalazłam, ale w perfumerii Piume.pl dostałam wyczerpującą informację o braku tych perfum na rynku. Tydzień później zadzwoniła do mnie pani z tego sklepu z informacja, że ten zapach znalazła u dostawcy z USA i czy będę zainteresowana. Oczywiżcie sprowadziła mi Pani te perfumy i jestem zadowolona. Także pytajcie w perfumeriach o możliwożć sprowadzenia danego zapachu, może Wam też się uda.
- AutorOdp.