- AutorOdp.
- 8 maja 2008 at 13:44
jestem szczupła ale mam tzn wielki brzych, to zrobic zeby go nie miec, cw raczej nie nie lubie sportu moze jakiesc tabletki, herbatke wyszczuplajaca co i diety
8 maja 2008 at 13:49taaa…najlepiej aspiyna.
8 maja 2008 at 14:11chcecie schudnąć? to ruszcie 'dupeczki’ i zacznijcie coż ćwiczyć. taaa najlepiej sie faszerować lekami, herbatkami… bo tak łatwiej? a moze by tak dac coż od siebie.
9 maja 2008 at 08:53wiesz co ci powiem Katia:)? ja od 2 lat probowalam schudnac tylko bedac na diecie i robiac jakies cwiczenia i efekty byly mizerne niektorzy nie zostali obdarzeni taka dobra przemiana nie tylko materii ale i kalorii w energie jak inni .dopoki ja nie zaczelam lykam kapsullek CLA nie bylo oefektow teraz cos przynajmniej sie rusza ale zgodze sie z TOba ze trzeba cwiczyc trzeba bo magicznych proszkow nie ma niestety ale sa wspomagajace.
10 maja 2008 at 10:13ja nie moge cwiczyc, moge tylko jezdzic na rowerze ale to zamało po po szkole nie moge isc na rower bo musze sie uczyc a weekendy poswiecam sie mojemy lubemu
10 maja 2008 at 10:16dlaczego nie możesz ćwiczyć?
11 maja 2008 at 09:24gdyż mma problemy z odychaniem
11 maja 2008 at 10:21Ja mimo wszystko poleciłabym ćwiczenia dla mnie najlepszy jest aerobik 😆
12 maja 2008 at 12:08Jak nie zmusisz się do ćwiczeń to czeka cię tylko to:
[usunięto_link]12 maja 2008 at 12:35Prawda, ruch to zdrowie 🙂
Onione ma racje, spacerki przydadzą CI się i do tego ograniczenie cukrów. Powodzenia 🙂12 maja 2008 at 14:08co to za problemy z oddychaniem? nie zebym była wżcibska, ale wiesz… to że nie lubisz sportu albo że nie możesz wykonywać pewnych ćwiczeń (na pewno nie chodzi o każdy rodzaj aktywnożci) to nie jest wymowka… joga, spacery, rożne są sposoby na wystający brzuch… na pewno nie prochy czy herbatki na s***ę… 🙄
12 maja 2008 at 14:09a najlepiej to siebie zaakceptować:D a leków nie polecam niszczą wątrobę…
14 maja 2008 at 14:30chcesz zniwelowac brzuszek….a od razu mowisz ze nie chcesz sie ruszac..sport ma wiele …..hmm…twarzy..mozna cwiczyc na rozne sposoby..a jak cwiczysz to nie tylko brzuszek Ci znika..a i miesnie sie cudownie ujedrniaja.
Tabletki, mascie i inne to tylko dodatek…uzupelnienie cwiczen
tak samo jak masaze czy zabiegi….bez cwiczen nic nie zrobisz…albo zrobisz ale szybko Ci problem powroci
zatem polecam znalezienie sobie kolezanki/kolegi z ktorym moglabys wspolnie pocwiczyc…czy uprawiac jakis ciekawy sport
tenis, plywanie, jogging, fitness..wiele rzeczy:)15 maja 2008 at 15:10wole rower, a czy pło brzyszki tez moge trenowwac bo cale nie dam rady
16 maja 2008 at 11:09tylko klasyczne brzuszki nie pomogą na zmniejszenie brzucha… musisz mieć ćwiczenia na różne partie miężni. rób nożyce, skręty, baw się hula-hop. brzuszki rób takie jak ci wygodnie-jak się wprawisz, to będziesz robiła normalne. oczywiżcie nie spodziewaj się spektakularnych efektów, jak po aerobicznej szóstce weidera. ale jak się zaczniesz ruszać, to zobaczysz że to nie takie straszne.
- AutorOdp.