Lubię starsze, dojrzałe kobiety.Ale czy takie kobiety lubią

• Autor
    Odp.
  • michalpoznan27
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ilekroć idę ulicą i widzę zadbaną starszą kobietę nie mogę się oprzeć żeby sie nie obejrzeć:)Marzę o poznaniu takiej kochanki.Czy to normalne?

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Pytasz czy takie kobiety lubią..? (nie dokończyłeż nawet 8) ) To już kwestia idywidualna, jedne lubią młodszych, inne takich w swoim wieku albo starszych. 😉 Tak samo jak niektórzy faceci marzą o kobiecie-nauczycielce, starszej i dojrzałej, innych to nie interesuje. Więc odpowiadając na Twoje pytanie, oczywiżcie, że jest to normalne. Zresztą cóż oznacza normalnożć lub jej brak? Normy ustalają często ludzie…

Angola1
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Myżle, że takim związkom towarzyszy więcej lęków. Kobiety niektóre lubią młodych facetów, ale przełamać barierę cielesnożci przy dużej różnicy wieku jest naprawdę niełatwo.

ajula
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Nie dokończyłeż, ale domyżlam się, że chcesz zapytać, czy dojrzałe kobiety lubią młodszych mężczyzn. Odpowiadam, rzadko która. Ale zastanów się, jak dużo mężczyzn lubi starsze od nich partnerki. Ja tego nie neguję , ale trwałych związków gdzie kobieta jest starsza jest niewiele. Ale jeżli chodzi tylko o sex, to sprawa jest mniej skomplikowana. I napewno nie ma mowy o traktowaniu tego tematu w kategorii normalne czy nie, bo oczywiżcie, że jest normalne. Mowa przecież o dwóch dorosłych osobach, które się decydują żwiadomie na współżycie. Ale zgadzam się z angolą1 „bariera cielesnożci”, to napewno podstawowy hamulec, a druga sprawa to taka, że większożć z kobiet jednak sex łączy z uczuciem.

nadia
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Dla starszej kobiety jest to duży komplement kiedy młodszymężczyzna się nią zainteresuje więc taki związek jest bardzo kuszący. Ale w momencie kiedy dochodzi do sytuacji tworzenia bliższej więzi taki związek napotyka szereg problemów, które nie mają miejsca w związkach, które tworzą ludzie w podobnym wieku. I jakoż trzeba sobie z tym radzić, a nie każdy potrafi, albo nie ma ochoty na zmaganie się z tego rodzaju problemami

KasiaP
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Ilekroć idę ulicą i widzę zadbaną starszą kobietę nie mogę się oprzeć żeby sie nie obejrzeć:)Marzę o poznaniu takiej kochanki.Czy to normalne?

A może to ogłoszenie matrymonialne? 🙂

A tak na poważnie: Starsze tzn. jaki wiek bo to też ma znaczenie. Jeżli są to kobiety 90 letnie to raczej nie jest normalne.

AndQ
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 155
    • Zapaleniec

Ja mialem taki okres w swoim zyciu, chyba to bylo zaraz po studiach czyli gdzies ok 23 roku zycia ze uwielbialem kobiety po 30….Szczegolnie takie zadbane, inteligentne i wrażliwe….
    Teraz też tak mam, tyle ze te kobiety są po 40 ale mam nadzieję że nadal piękne…

uleczka99
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 9
    • Bywalec

to normalne… Mnie kręca niekiedy starzy około 60 tki

eBoska
    Member
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

J a sie swietnie starzeje mi sie zaczynaja podobac mlodsi hihi;)

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

@izaczek wrote:

do autora – 27 to Twoj wiek? domyslam się ze tak..

Teraz to już chyba 31, bo temat z 2006 roku 😉

eBoska
    Member
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

eBoska ma 33 lata nie skonczone;) jeszcze chwila…ale za to podorastali malolaci i fajni sa….

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

A moze wypowiedza sie kobiety po 50-ce, co o tym mysla.

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Niestety nie ma. Najwiecej ponizej 18

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

To kup sobie gazetkę fajf i poczytaj o takich rzeczach…Mysle ze wiele sie dowiesz bo tam wymieniaja sie odczuciami własnie panie po 50-tce.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Lubię starsze, dojrzałe kobiety.Ale czy takie kobiety lubią"

Przewiń na górę