Zaproponowac czy sobie odpuscic?

• Autor
    Odp.
  • anelah
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Czy uwazacie, ze mozna zaproponowac swojemu bylemu facetowi spotkanie przy kawe?

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Myżlę, że to dobry pomysł. Skoro rozstaliżcie się w przyjazni, to czemu nie. Tylko uważaj, żebyż się ponownie nie zakochała, a on żeby Cię nie zranił. Pozdrawiam!

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

czemu nie 🙂
    ja bym napisała 🙂
    może kawka ?

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Nie widzę żadnego problemu. Jeżli masz ochotę- zaproponuj. 🙂

Nie czujesz już nic do niego, oprócz sentymentu?

Ledman
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 16
    • Bywalec

A może on nie ma ochoty na to, bo już dawno by ci to zaproponował?

Poza tym uważaj,aby go nie zranić,bo potraficie to jak mało kto, przez waszą
    słoniowata delikatnożć i samolubstwo.

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

czemu nie, jesli byl fajny 🙂 możesz zrobić to dyskretnie, stosując mowę ciała i sprawić, by to on Cie zaprosił 🙂

trochę więcej o tym:
    [usunięto_link]

krolewna
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

to zależy od sytuacji i od tego, co oczekujesz od tego spotkania… i czego on oczekuje. Radziłabym ostrożnie, żeby nie było rozczarowania 🙂

Adusia
    Member
    • Odp.: 215
    • Zapaleniec

Jasne,ze tak moj byly czesto przychodzi na kawke.
    Przyjacielem jest super bo na chlopaka sie nie nadawal 😉

Zbereznik
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Taaa moze od razu kawe z kolacją i żniadaniem. Jakby moja kobieta z czyms takim wyskoczyła to zabiłbym faceta normalnie. Po moim trupie! Pełna kontrola to jest to co sie sprawdza.

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

zazdrosnik 😉 ale to dobrze kazdy ma swoje zasady.
    U mnie moj byly normalnie rozmawia z obecnym-wiecej kiedys byli dobrymi kolegami 😉

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link]:) wrote:

zazdrosnik 😉 ale to dobrze kazdy ma swoje zasady.
    U mnie moj byly normalnie rozmawia z obecnym-wiecej kiedys byli dobrymi kolegami 😉

u mnie też normalnie rozmawiają, tak jak ja z jego eks. Nie wiem dlaczego tutaj miałoby być inaczej, jesteżmy dorosłymi ludźmi.

delicka86
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Wiesz zależy jaki jest twój cel tej kawy:)

Jesli ma byc to spotkanie by dowiedziec sie jak mu sie układa bez zadnych podtekstów to owszem czemu nie, nie ma zadnych przeciwskazan jesli rozstaliscie sie juz jakis czas temu i emocje opadły

Jesli masz ochote udowodnic mu co stracił, badz chcesz cos odpudowac, to nie sadze by był to dobry pomysł:) czasami cierpliwosc jest potzebna

Adusia
    Member
    • Zapaleniec

U mnie wlasnie jest to 1wyjscie pytanmy co i jak slyschac

anelah
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Jednak nie zaproponowalam tej kawy..poniewaz sam niedawno sie do mnie odezwal i w pierwszych slowach napisal ze zaprasza mnie na kawe do siebie. Przeprowadzil sie do nowego mieszkanka i zaprasza.. troche pogadalismy co u nas slychac itd..w trakcie rozmowy ponowil zaproszenie i ze jak znajde czas mam go wcisnac w swoj grafik hehe ..na koncu rozmowy napisal do zobaczenia.. potem wyjechalam na wakacje ..teraz wrocilam i nie wiem co mam z tym zrobic.. nie wiem co myslec o tym..bo on teraz sie nie odzywa, a ja nie wiem czy powinnam jakos nawiazac do tamtego zaproszenia..czy pozostawic wszystko swojemu biegowi.. ?

mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

to chyba oczywiste, że facet stracił zainteresowanie, bo nie odpowiedziałaż na jego „sygnały”… nie możesz po prostu spytać czy kawa jest nadal aktualna? on myżli, że go olałaż, trochę empatii, Kobieto.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zaproponowac czy sobie odpuscic?"

Przewiń na górę