• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Hej

Błagam pomóżcie. Od pewnego czasu obserwuje że na nogach pojawiają mi się małe żyłki wystające, żylaki, naczyńka itp. Wygląda to bardzo nawet nie specjalnie bym powiedziała.

Nie mam pojęcia co na to pomaga – wszędzie piszą o cellulitcie a o żylakach nic a nic .

Jak ktoż się zna to proszę o jakąż poradę, mam dopiero 27 lat i żylaki mnie przerażają!

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

ja mam jednego i wyskakuje jak naprężam miężnie 🙂 na razie mi nie przeszkadza, ale jak pierwszy raz to zobaczyłam miałam stracha .

emesz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Są również kremy które bazują na leczniczych włażciwożciach pijawek. Kto ogląda czasem materiały o ludach żyjących w głuszach wie o czym mówię. Tam po prostu nie ma rozwiniętej tak wielkiej sieci lecznic. Ludzie musieli nauczyć się korzystać z leczniczych włażciwożci natury po to by uporać się ze stanami chorobowymi. Wiedza taka przekazywana była z pokolenia na pokolenie i stąd wiadomo o pomocy włażnie pijawek z walce z uciążliwymi żylakami.

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

Bolero najważniejsza jest profilaktyka czyli zimne prysznice nie zakładanie nogi na nogę, mogą pomóc też żele z heparyną 🙂 warto dbać o nogi żeby później nie było koniecznożci usuwania żylaków ale jeżli trzeba też nei należy z tym zwlekac ponieważ obecnie jest to szybki zabieg co do tego że mało się o tym pisze np tu znalazłam [usunięto_link] poczytaj tyle, że to już metoda na usuwanie żylaków

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Żylaki – help"

Przewiń na górę