• Autor
    Odp.
  • majorka123456789
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 4
    • Początkujący

!!!

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Pozbądź się pryszczy chyba że atakujesz innych ludzi 😆

alcarin
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Zgadzam się z koleżanką u góry 🙂 aby pozbyć się tego nałogu trzeba się pozbyć pryszczy na twoim miejscu poszłam bym do jakiegoż instytutu eris i na pewno doradzili by coż ( miałam taki sam problem że wyciskałam czego robić nie wolno bo roznosisz je wtedy po całej twarzy i ja skorzystałam z Instytutu Eris teraz jak coż mi wyskoczy od czasu do czasu to jest dobrze 🙂 a moja buzia jest czysta i teraz nie wyciskam 🙂 bo nie mam czego :))

majorka123456789
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

!!!

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

znam to, całkiem fajna zabawa 🙂 szczególnie , jak się udaje 😀 gorzej jak się trzeba mocować z takim kilka razy i zaczyna już boleć./..

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Tylko, ze aby pozbyc sie pryszczy najpierw musisz przestac je wyciskac. W ten sposob tylko przenosisz bakterie na cala twarz i pryszcze Ci nigdy nie znikna. Nie pomoze zadna wizyta u kosmetyczki. Bo nawet jak nie bedziesz miec krost to bedziesz drapac twarz. To jest nałog i już. Jak go przerwac?? Silna wola, czasem wystarczy dobrze popatrzec w lustro. Wiem co mowie bo moaj znajoma tak wyciska, a raczej drapie wrecz twarz. Wyglada to paskudnie. Mysli ze jak potem, nawali tone pudru to nie widac tych strupów. A wszyscy wokol az sie z niej smieja. 21 lat i nie moze opanowac czegos takiego 😕

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

znam to, całkiem fajna zabawa 🙂 szczególnie , jak się udaje 😀 gorzej jak się trzeba mocować z takim kilka razy i zaczyna już boleć./..

Tak, żwietna zabawa… ubaw po pachy.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Tak, żwietna zabawa… ubaw po pachy.

lol

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

A jak jeszcze syf wyprysnie na lusterko 😀 tylko boki zrywac hehe

Carna
    Member
    • Odp.: 39
    • Bywalec

też tak miałam kiedyż: nie mogłam sie powstrzymać … ale pewnego dnia powiedziałam sobie po prostu STOP. od tamtej chwili moja cera wygląda dużo lepiej

renia_tm
    Member
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Przychylam sie do poprzednich wypowiedzi;gdy bedziesz nadal wyciskala i wyciskala to gwarantuje,ze zamiast pozbyc sie pryszczy bedziesz miala ich coraz wiecej 🙁 A wizyta u kosmetyczki nie wiem czy cos pomoze.Ja raczej sklanialabym sie do wizyty w dobrym gabinecie dermatologicznym 🙂

oh_ja
    Member
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

niestety takie bezsensowne wyciskanie pryszczy moze się tylko zle skonczyc. po pierwsze moze ich byc coraz wiecej a po drugie moga zostac ci slady i blizny.trzeba uwazac i wybrac się do dermatologa. czasami nie warto samemu sobie radzic bo mozemy sobie tylko zaszkodzic.

Sabina583
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Nie polecam wyciskania pryszczy, jest jeszcze gorzej:)

shanleenka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

Ja tam zawsze wyciskałam i mam bardzo ładną cerę…(bez chwalenia się;P)

Urbban
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 16
    • Bywalec

To jest jak nałóg!!! Jak już zaczniesz to nie możesz przestać bo rozsiewasz sobie sama zarazki na twarzy i powstaje bledne kolo ;/ ;D moze wymysla na to jakis plaster ;P

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wyciskanie pryszczy"

Przewiń na górę