- AutorOdp.
- 21 czerwca 2008 at 15:18
!!!
21 czerwca 2008 at 17:16Pozbądź się pryszczy chyba że atakujesz innych ludzi 😆
23 czerwca 2008 at 11:03Zgadzam się z koleżanką u góry 🙂 aby pozbyć się tego nałogu trzeba się pozbyć pryszczy na twoim miejscu poszłam bym do jakiegoż instytutu eris i na pewno doradzili by coż ( miałam taki sam problem że wyciskałam czego robić nie wolno bo roznosisz je wtedy po całej twarzy i ja skorzystałam z Instytutu Eris teraz jak coż mi wyskoczy od czasu do czasu to jest dobrze 🙂 a moja buzia jest czysta i teraz nie wyciskam 🙂 bo nie mam czego :))
28 czerwca 2008 at 06:44!!!
30 czerwca 2008 at 12:59znam to, całkiem fajna zabawa 🙂 szczególnie , jak się udaje 😀 gorzej jak się trzeba mocować z takim kilka razy i zaczyna już boleć./..
30 czerwca 2008 at 13:31Tylko, ze aby pozbyc sie pryszczy najpierw musisz przestac je wyciskac. W ten sposob tylko przenosisz bakterie na cala twarz i pryszcze Ci nigdy nie znikna. Nie pomoze zadna wizyta u kosmetyczki. Bo nawet jak nie bedziesz miec krost to bedziesz drapac twarz. To jest nałog i już. Jak go przerwac?? Silna wola, czasem wystarczy dobrze popatrzec w lustro. Wiem co mowie bo moaj znajoma tak wyciska, a raczej drapie wrecz twarz. Wyglada to paskudnie. Mysli ze jak potem, nawali tone pudru to nie widac tych strupów. A wszyscy wokol az sie z niej smieja. 21 lat i nie moze opanowac czegos takiego 😕
30 czerwca 2008 at 13:34[usunięto_link] wrote:
znam to, całkiem fajna zabawa 🙂 szczególnie , jak się udaje 😀 gorzej jak się trzeba mocować z takim kilka razy i zaczyna już boleć./..
Tak, żwietna zabawa… ubaw po pachy.
30 czerwca 2008 at 21:06[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
znam to, całkiem fajna zabawa 🙂 szczególnie , jak się udaje 😀 gorzej jak się trzeba mocować z takim kilka razy i zaczyna już boleć./..
Tak, żwietna zabawa… ubaw po pachy.
lol
30 czerwca 2008 at 21:18A jak jeszcze syf wyprysnie na lusterko 😀 tylko boki zrywac hehe
1 lipca 2008 at 19:24też tak miałam kiedyż: nie mogłam sie powstrzymać … ale pewnego dnia powiedziałam sobie po prostu STOP. od tamtej chwili moja cera wygląda dużo lepiej
28 sierpnia 2008 at 09:30Przychylam sie do poprzednich wypowiedzi;gdy bedziesz nadal wyciskala i wyciskala to gwarantuje,ze zamiast pozbyc sie pryszczy bedziesz miala ich coraz wiecej 🙁 A wizyta u kosmetyczki nie wiem czy cos pomoze.Ja raczej sklanialabym sie do wizyty w dobrym gabinecie dermatologicznym 🙂
29 sierpnia 2008 at 08:45niestety takie bezsensowne wyciskanie pryszczy moze się tylko zle skonczyc. po pierwsze moze ich byc coraz wiecej a po drugie moga zostac ci slady i blizny.trzeba uwazac i wybrac się do dermatologa. czasami nie warto samemu sobie radzic bo mozemy sobie tylko zaszkodzic.
1 września 2008 at 19:24Nie polecam wyciskania pryszczy, jest jeszcze gorzej:)
7 września 2008 at 10:34Ja tam zawsze wyciskałam i mam bardzo ładną cerę…(bez chwalenia się;P)
17 grudnia 2008 at 12:41To jest jak nałóg!!! Jak już zaczniesz to nie możesz przestać bo rozsiewasz sobie sama zarazki na twarzy i powstaje bledne kolo ;/ ;D moze wymysla na to jakis plaster ;P
- AutorOdp.