• Autor
    Odp.
  • LadyV
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Witajcie 馃檪
    Moze zaczne od poczatku…w wieku 13-14 lat podczas lekkiego wysilku fizycznego doszlo u mnie do obtarcia sutka lewej piersi…(zle dobrany stanik-brak doswiadczenia)
    Poniewaz nie bardzo lubie i akceptuje wlasne piersi przez pare lat w ogole nie zwracalam uwagi a raczej nie obserwowalam wczesniej poszkodowanego sutka.
    Od mniej wiecej roku zauwazylam ze lewy sutek jest wiekszy-wiekszej srednicy,ciemniejszy i bardziej wrazliwy na zmiane temp. czy nawet dotyk…
    Z mojego punktu widzenia widac znaczna roznice rowniez w dotyku 馃檨
    Potrafilabym pogodzic sie z ta mala(dla mnie wielka)wada gdyby nie fakt ze przechodzace uczucie dreszczu powodujace nabrzmiewanie sutkow wystepuje tylko w lewej piersi 馃槸 馃槸 馃槙
    Owszem prawy rowniez „staje” jednak rzadziej i nie czuje tak intensywnego przejscia dreszczu jak w lewej 馃檨
    Czuje sie niepelnosprawna,mniej wartosciowa i nieudolna przez ten fakt 馃檨
    Jest to przede wszystkim dyskomfort.
    Czy ktos spotkal sie z podobnym przypadkiem?
    Prosze o rady 馃檨

ForceRecon
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 506
    • Zas艂u偶ony

Id藕 do lekarza!

b_sylwik
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

nie bardzo rozumiem masz problem bo tw贸j prawy sutek za ma艂o si臋 podnieca czy masz problem bo z twoim lewym dzieje sie co偶 nie tak i ma jakie偶 zmiany?

czika
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

mam 18 lat i raczej skonczylam juz dojrzewac..
    piersi mam dosyc duze i jedrne, gdyby nie plaskie sutki byloby wszysko wporzadku.. nie nawidze swoich sutkow.. (w sumie to ich nie ma..)
    na poczatku jak zaczelam dojrzewac myslalam ze to jest normalne i ze wreszcie urosna ale po kilku latach zrozumialam ze chyba jednak zostana takie jakie byly.. ;/ takie sutki to straszny kompleks i chcialabym cos z tym zrobic. ;( podczas stosunku ze swoim chlopakiem zawsze na sobie mam stanik.. poniewaz strasznie sie wstydze..
    a druga sprawa w przyszlosci chce zostac matka a nie wyobrazam sobie karmienia piersia z takimi sutkami..
    czekam na odpowiedzi..

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

albo sutki, albo reklama…spamowac mozna roznie.

czika
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

i kto tu spamuje.?!

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " "Problem Sutkowy""

Przewi艅 na g贸r臋