- AutorOdp.
- 23 lipca 2008 at 11:26
Inspiracje dotyczące tego jak się ubieracie…jakie kremy nakładacie na twarz , co założyć na ekskluzywną kolację, czy szaloną noc tylko we dwoje
24 sierpnia 2008 at 20:05ja inspiracje fryzurowe biorę ze stron takich jak ta: [usunięto_link] gdzie mogę dobrać do swojego zdjęcia fryzurę.
25 sierpnia 2008 at 11:41Obiektywnie rzecz biorąc – nie ma fryzur dla mężczyzn…w ogóle, jednak mały wybór – mało dostępnych fryzur.
Strona – fryzury (przynajmniej u mnie) działają wyłącznie w czarnym kolorzeZamysł i realizacja dobra i podoba mi się – oczywiżcie oprócz powyższych.
Jeżeli masz ochotę się zrewanżować – zapraszam do oceny serwisu secondstreet.pl1 września 2008 at 21:54ja tam polegam na swoim gużcie i smaku, nigdy nie staram się odwzorować ubioru z plakatu, zdjęcia bądź ulicy.
1 września 2008 at 22:48W ubiorze sugeruję się panującymi trendami…staram sie orientowac i byc na bierząco.Wiadomo,ze kupuje to,w czym mi dobrze,ale nieraz juz przekonałam się,że kupuję rzeczy modne,do ktorych jednoczesnie nie jestem przekonana (np rurki,żakiecik w formie pelerynki… 🙂 ).Szybko jdnak sie przekonuję 😉 co do kosmetyków… raczej spontanicznie kupuję,nie wiem czym sie wtedy sugeruję 🙂
2 września 2008 at 08:17bez przesady: nikt nie musi mnie inspirowac do posmarowania twarzy kremem. chyba ze dermatolog. ale watpie, zeby moja lekarka tworzyla trendy 😆
2 września 2008 at 17:25no to tu się zdziwisz. MOże modą tego nazwać nie można, ale lekarze często polecają kremy będąc pod wpływem osób trzecich – przedstawicieli handlowych, którzy za jakąż ilożć przepisanych pacjentkom kremów/lekarstw wręczają lekarzom swego rodzaju łapówki/prezenty/bonusy.
Możemy to chyba jednak nazwać z dużym przymróżeniem oka kreowaniem wzorców, działa 100 razy lepiej niż reklama w TV 😉2 września 2008 at 17:29😯 😯 alez mnie zadziwilas.
(iczywiscie powyzsze zdanie bylo ironiczne)
2 września 2008 at 17:34cieszę się 😉
11 października 2010 at 17:59najwieksza inspiracja sa ludzie 🙂
ja przynajmniej obserwuje na ulicy jak sie ubieraja jakie nosza frzyury itd
11 października 2010 at 18:07Zazwyczaj nie lubię kalkować tego co nosze inni. Choć rzeczywiżcie trzeba przyznać,ze inni są inspiracją. To tylko in inspiracja,żeby poszukać coż w podobnym stylu ale dopasowanego do mnie.
12 października 2010 at 07:36nie no kalkowac to nie bo to bez sensu 🙂
trzeba szukac swojego stylu
ale troche podglądac 🙂12 października 2010 at 11:41Jeżli chodzi o inspiracje modowe-często przeglądam różne blogi szafiarek, np. Vintage Girl, lubię również obserwować blogi zagraniczne, np. lookbook.
Co do nowinek kosmetycznych-bardzo polubiłam portal dourody.pl. Jest tam wiele porad, ciekawostek, a także różne kosmetyczne stylizacje, np. w stylu Marleny Dietrich, etc:) - AutorOdp.