Skąd bierzecie inspiracje

• Autor
    Odp.
  • Street_man
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Inspiracje dotyczące tego jak się ubieracie…jakie kremy nakładacie na twarz , co założyć na ekskluzywną kolację, czy szaloną noc tylko we dwoje

somsiadka
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 83
    • Zapaleniec

ja inspiracje fryzurowe biorę ze stron takich jak ta: [usunięto_link] gdzie mogę dobrać do swojego zdjęcia fryzurę.

Street_man
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Obiektywnie rzecz biorąc – nie ma fryzur dla mężczyzn…w ogóle, jednak mały wybór – mało dostępnych fryzur.
    Strona – fryzury (przynajmniej u mnie) działają wyłącznie w czarnym kolorze

Zamysł i realizacja dobra i podoba mi się – oczywiżcie oprócz powyższych.
    Jeżeli masz ochotę się zrewanżować – zapraszam do oceny serwisu secondstreet.pl

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

ja tam polegam na swoim gużcie i smaku, nigdy nie staram się odwzorować ubioru z plakatu, zdjęcia bądź ulicy.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

W ubiorze sugeruję się panującymi trendami…staram sie orientowac i byc na bierząco.Wiadomo,ze kupuje to,w czym mi dobrze,ale nieraz juz przekonałam się,że kupuję rzeczy modne,do ktorych jednoczesnie nie jestem przekonana (np rurki,żakiecik w formie pelerynki… 🙂 ).Szybko jdnak sie przekonuję 😉 co do kosmetyków… raczej spontanicznie kupuję,nie wiem czym sie wtedy sugeruję 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

bez przesady: nikt nie musi mnie inspirowac do posmarowania twarzy kremem. chyba ze dermatolog. ale watpie, zeby moja lekarka tworzyla trendy 😆

Katie
    Member
    • Zasłużony

no to tu się zdziwisz. MOże modą tego nazwać nie można, ale lekarze często polecają kremy będąc pod wpływem osób trzecich – przedstawicieli handlowych, którzy za jakąż ilożć przepisanych pacjentkom kremów/lekarstw wręczają lekarzom swego rodzaju łapówki/prezenty/bonusy.
    Możemy to chyba jednak nazwać z dużym przymróżeniem oka kreowaniem wzorców, działa 100 razy lepiej niż reklama w TV 😉

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

😯 😯 alez mnie zadziwilas.

(iczywiscie powyzsze zdanie bylo ironiczne)

Katie
    Member
    • Zasłużony

cieszę się 😉

milkajolka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

najwieksza inspiracja sa ludzie 🙂

ja przynajmniej obserwuje na ulicy jak sie ubieraja jakie nosza frzyury itd

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Zazwyczaj nie lubię kalkować tego co nosze inni. Choć rzeczywiżcie trzeba przyznać,ze inni są inspiracją. To tylko in inspiracja,żeby poszukać coż w podobnym stylu ale dopasowanego do mnie.

milkajolka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

nie no kalkowac to nie bo to bez sensu 🙂
    trzeba szukac swojego stylu
    ale troche podglądac 🙂

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Jeżli chodzi o inspiracje modowe-często przeglądam różne blogi szafiarek, np. Vintage Girl, lubię również obserwować blogi zagraniczne, np. lookbook.
    Co do nowinek kosmetycznych-bardzo polubiłam portal dourody.pl. Jest tam wiele porad, ciekawostek, a także różne kosmetyczne stylizacje, np. w stylu Marleny Dietrich, etc:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Skąd bierzecie inspiracje"

Przewiń na górę