Jaki prezent dla przyszłego męża na urodziny???

• Ten temat ma 16 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 5 lat temu przez Monia.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 17 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Dominika299
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 16
    • Bywalec

jak w temacie

Czersi
    Członek
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Ja mojemu chłopakowi ostatnio na urodziny kupiłam pióro parkera i ksiażke.Elegancko i praktycznie,bo ksiazki czytac lubi a pisze piorem.

Trudno jednak doradzic skoro sie nie wie nic o danej osobie.Skoro to Twoj przyszły mąż to chyba sama powinnas wiedziec co lubi,jakie ma zainteresowania,na pewno tez czasem wspomina o jakichs rzeczach,ktore by mu sie przydały.

Tylko nie skarpetki i krawaty 😛

parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

bokserki, lizaka w ksztalcie smoczka i zel do wlosow.

ForceRecon
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Najlepiej wiesz co lubi, co go interesuje i co by chciał dostać. Myżlę, że Twój wybór będzie najlepszy.

VanillaSky
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Problem z brakiem pomysłu na prezent wynika – moim zdaniem – z tego że ludzie się nie słuchają. Przecież nie raz będąc w sklepie często mówimy „ale fajnie byłoby to mieć”. Będąc ze sobą wiemy co nas interesuje, jakie książki lubimy, jakich płyt słuchamy, jaki sport uprawiamy, jak się ubieramy. Twój przyszły mąż czyta jakież kiązki, słucha jakiejż muzyki, uprawia jakiż sport?

Johani
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

każdy przent jest czymż wyjątkowym, bez względu czy kupujesz narzeczonemu, partnerowi czy mężowi….
    trzeba samemu pomysleć…

natalie65
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

A może telefon, konsole , najlepiej coż co się przyda wam obojgu np. na nudne wieczory 🙂

smerfetka251
    Uczestnik
    • Tematów: 1
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Co prawda nie dla przyszłego, ale już męża 😀 marzy mu się nowy telewizor, nieco większy od tego co mamy. I tak się zastanawiam właśnie co zrobić, bo to jednak dość duży wydatek. Ale chyba się skuszę. Zawsze przed większymi wydatkami szukam okazji i znalazłam coś takiego https://kuponiarnia.pl/promocja/elektronika/rtv/telewizory/. Ciekawa oferta, więc – chyba mam prezent z głowy 😉

PinkKarmel
    Uczestnik
    • Tematów: 2
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Telewizor super pomysł – bo ty też skorzystasz! Prezent dla obojga 🙂

Marysia232
    Uczestnik
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja bym elektorniki, telewizora itd. nigdy nie kupiła. Po co ma się uzależnić kiedy ogólnie mamy dla siebie coraz mniej czasu…

Valkiria55
    Uczestnik
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Mam „szczęście” do kudłatych brodaczy, dlatego wybór w pandemicznych czasach był prosty: maszynka do strzyżenia włosów i brody. Mam wrażenie, że im mniej fryzjerów, tym większa oferta tego typu na necie

Julcia
    Uczestnik
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Coś konkrentego polecasz?

Valkiria55
    Uczestnik
    • Odp.: 17
    • Bywalec

U nas sprawdziła się klasyka, czyli Philips. Na początku kupiłam tańszą Shaver Series, ale potem zdecydowaliśmy się na Wet & Dry, tą golarką można golić też na mokro.

nieduza123
    Uczestnik
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Może warto popatrzeć w drogeriach internetowych, czasami można trafić na promocje nie tylko kosmetyków. Ja kupuje na notino, tragedii nie ma.

Monia
    Uczestnik
    • Odp.: 22
    • Bywalec

A co powiecie na coś z drewna, coraz więcej facetów widuję z drewnianymi zegarkami, sama mam drewniane kolczyki i naszyjnik. To jakaś alternatywa na moim zdaniem nudne i powtarzalne złoto czy srebro.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 17 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę