Zaręczyny fajna sprawa !

• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Jak to było z Wami kiedy chłopak przyszedł Wam się ożwiadczyć ?
    Co wtedy czułyżcie ?
    A Wy faceci jakie to było dla Was przeżycie ?

Hmmm bo wiecie co, ja bym to już chciała przeżyć…

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Nie potrzebuję pierżcionka,zeby wiedzieć,ze on chce być ze mną i ze mnie kocha.Robi mnóstwo innych fantastycznych rzeczy 😉

Chociaż nosimy obrączki.Z jego inicjatywy.Mi nie bardzo się ten pomysł podobał,ale zgodziłam się.W sumie to nawet miłe jak zawsze widzę ją na jego palcu i jak o nią dba,zeby nie zniszczyć czy nie zgubić.Ja o swojej czesto zapominam co jemu sprawia przykrożć…Ale dla mnie zadna obraczka czy pierscionek nigdy nie bedzie swiadczyc o milosci.

I klękał juz kilka razy przede mną,w żartach zazwyczaj,ale zdarzało się,ze i poważnie.I chociaż wiem,ze chce z nim być to na slub w chwili obecnej bym sie nie zdecydowała.Zbyt powazna sprawa to dla mnie,zwłaszcza patrzac z perspektywy osoby wierzacej.

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Jego ożwiadczyny były totalnym zaskoczeniem. Najpierw wpadłam w panike, ale później stwierdziłam, że to Ten i… zgodziłam się. Nie bedę tego opisywać, to zbyt intymne wydarzenie i dla mnie, i dla niego.
    Było… bosko

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Ja jeszcze tego nie przeżyłam, ale coraz czężciej myżlę, że można by już…

xman
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 22
    • Bywalec

a co wy na to: moja kolezanka zareczyla sie z gosciem po 2 miesiacac znajomosci. Dla mnie to co najmniej niezbyt rozwazne posuniecie 🙂
    w ciazy chyba nie jest wiec tym bardziej nie wiem co jej odbilo 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zaręczyny fajna sprawa !"

Przewiń na górę