- AutorOdp.
- 25 października 2008 at 13:05
Wklejacie zdjęcia komplecikow, stanikow, majtek, jakie sie Wam podobają. Ja mam ostatnio taka faze na to, że siedze po 2h i przekopuje mnostwo stron. Np:
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
28 października 2008 at 07:33taaa…ja niedawno poszlam za szalem na dobrze dobrane staniki, dalam sie zmierzyc fachowej pani…i okazalo sie, ze stanik z obwodem 60 to dla mnie za szeroko.
i pomyslec, ze niedawno klocilam sie z toba, ze 70 jest ok:))))
tyle ze stanikow ponizej 60 nikt nie produkuje.
nosze wiec 60…i nie jestem zadowolona. dlaczego? znacznie bardziej podobaja mi sie te „maskarady”, ktore wkleilas: sa ladne, wyciete, nadaja sie do dekoltow…ale coz z tego skoro dostepne sa od obwodu 65.
dlatego: nadal czesto nosze moje 70.
bardzo ciezko byc bardzo szczupla kobieta, ktora ma cycki 😆
28 października 2008 at 07:50Dokładnie. Ja cos o tym wiem. Nosze 70, ale jest to dla mnie uciążliwe, bo cholernie ciezko jest dobrac stanik. Jak pisalam wczesniej mam dokladnie takie miseczki (powinnam miec) jak 80C, a obwod mam 67,5, wiec jest to trudne.
28 października 2008 at 07:53trudne?
to wymaga podstawowej wiedzy matematycznej: wystarczy znac cyferki.
i trohe alfabet.😆
28 października 2008 at 08:23[usunięto_link] wrote:
trohe alfabet
znam cyferki, alfabet tez. 70 D juz jest za duze na mnie, 70C za małe. A niczego 70 po żrodku nie ma, bo… pomiędzy D a C nie ma żadnej literki, prawda?
28 października 2008 at 13:27jasne: czytalam, ze maja byc bardziej wyciete niz dostepne w moim rozmiarze balkoniki. ale poczekam az ruszy sklep internetowy.
ja podszywac nie chce. ogolnie te staniki nie sa tanie. wolalabym miec odrazu w dobrym rozmiarze.
ogolnie jestem troche zdziwiona, ze dla malych obwodow sa dostepne glownie balkony. ja nie mam duzego biustu. raczej sredni, stosowny do sylwetki. nie potrzebuje az tak zabudowanego stanika.
a wystajacych z dekoltu koronek nie znosze…
6 listopada 2008 at 19:54[usunięto_link] wrote:
trohe alfabet.
i ortografię…
7 listopada 2008 at 05:49[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
trohe alfabet.
i ortografię…
zarzucanie mi brakow w ortografii jest nieco smieszne.
😆7 listopada 2008 at 05:51[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
trohe alfabet
znam cyferki, alfabet tez. 70 D juz jest za duze na mnie, 70C za małe. A niczego 70 po żrodku nie ma, bo… pomiędzy D a C nie ma żadnej literki, prawda?
srednio znasz alfabet, skoro dla ciebie konczy sie na d:)
7 listopada 2008 at 09:44[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
trohe alfabet.
i ortografię…
zarzucanie mi brakow w ortografii jest nieco smieszne.
😆Nieco żmieszne jest wypieranie się braków w ortografii skoro dowody mówią same za siebie.
7 listopada 2008 at 13:51tlumaczyc sie nie zamierzam:)))
[/i]12 listopada 2008 at 15:36Bardzo ładne te kompleciki, ale obawiam się, że na mnie tak ładnie by nie leżały 😳
Na tych modeleczkach to nawet gacie po tacie będą sexy 😉27 czerwca 2009 at 09:55a taki ? [usunięto_link]
27 czerwca 2009 at 10:23to prawda, jest bardzo kobieca…
31 lipca 2009 at 22:21a ja lubie cos takiego
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link] - AutorOdp.