- AutorOdp.
- 7 września 2009 at 20:45
A mi wpadła w oko niesamowicie diabelsko sexowna najnowsza kolekcja Axami; mniam:
Czemu ma służyć zamieszczanie tylu linków do jednego netowego sklepu?
Dla celów wyżwietlania obrazków służą specjalne serwisy, choćby ImageShack.6 października 2009 at 14:44taki…. ładny 🙂
7 października 2009 at 13:56A co myżlicie o takich ciekawych propozycjach:
[usunięto_link][usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
22 października 2009 at 19:12dla mnie piękny jest ten biustonosz [usunięto_link]
22 listopada 2009 at 09:22balconette w listeczki 🙂
[usunięto_link]
13 grudnia 2009 at 10:33Ja sobie wczoraj taką bieliznę kupiłam. Tylko nie bokserki tylko takie pół stringi do tego. Ogólnie dobrze leży. Samanta ma dobrze skrojoną i trwałą bieliznę, niestety trochę drogą, ale cóż, ja na bieliźnie nie oszczędzam. Moje małe zboczenie.;)
[usunięto_link]
17 marca 2010 at 12:14Mi się baaaardzo podoba kolekcja Las Vegas Kinga
18 marca 2010 at 08:41@DesperateHouswife wrote:
[usunięto_link] wrote:
Mi się baaaardzo podoba kolekcja***
Szkoda, że modelki prezentują tragicznie dobrane rozmiary i nie wspomina się ani słowem o rozmiarówce. Kostiumy kąpielowe to nie jest sztuka dla sztuki do podziwiania przez szkło, to coż co powinno być wygodne, dopasowane i użyteczne…
Zgadzam się w 100%… To akurat jest kolekcja bielizny;), ale też stawiam nie tylko na wygląd, ale i na wygodę… Ale akurat ta kolekcja nie wygląda na jakąż wybitnie udziwnioną i niewygodną… Pewnie to już są indywidualne odczucia. Ważne to nosić dopasowany rozmiar i bieliznę dobrej jakożci. Wiadomo, że nie wszystkie wyglądamy jak ta modelka, ale też to nie jest firma, która robi rozmiarówkę 70-75 ABC… Wręcz przeciwnie…
28 czerwca 2010 at 08:15Bardzo podoba mi się ten strój kąpielowy, ma ładną kolorystykę i jest sexy
ten drugi również jest ciekawy, ale pewnie niektórzy powiedzą że staromodny
14 września 2010 at 09:38Coquette – komplet
Wg mnie dosyć seksowny komplecik 🙂14 września 2010 at 09:48Trochę jak dżinsowe ,takie country 🙂
14 września 2010 at 09:56Podobają mi sie te wiązania po bokach w szortach, i gora tez ma ciekawy ksztalt – nie powstydzilabym sie w tym na plazy opalac
14 września 2010 at 10:46druga jest najlepsza
14 września 2010 at 10:59[usunięto_link] wrote:
Podobają mi sie te wiązania po bokach w szortach, i gora tez ma ciekawy ksztalt – nie powstydzilabym sie w tym na plazy opalac
A to strój kąpielowy, nie wiedziałem 😀 Ogólnie może być ,ale nie lubię jak nie ma ramiączek przy staniku, w sukniach też nie przepadam. Wiązania też mi się podobają w szortach 😉
5 listopada 2010 at 01:48ja pierdzielę 😯 ale żliczna bielizna 😀
- AutorOdp.