Wy艣wietlanie 10 wpis贸w - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kriss
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Witam szanowne panie mam pewien problem i postanowilem zapytac o rade kobiet moze problem wyda sie komus blachy ale dla mnie nie jest.
    Poznalem w necie dziewczyne jest mlodsza ona ma 19 ja 27 znamy sie juz dosc dlugo ale nie o tym chcialem pisac,choc dla niej roznica wieku tez jest duzym problemem.
    Wczoraj rozmawialismy przez telefon , smialismy sie i rozmowa byla calkiem przyjemna w pewnym momencie ona powiedziala ze ma male piersi czy jakos tak i dodala „ale wieksze od twoich” i ja wtedy powiedzialem „no nie wiadomo” i w tym momencie ona odlozyla sluchawke nawet nie zdarzylem nic dodac.Teraz sie na mnie obrazila i wiem ze jest na mnie zla odpisala mi w sms ze sie z niej wysmiewam 馃檨 a ja w zyciu nie chcial bym jej urazic czy wysmiewac kocham ja taka jaka jest i rozmiar piersi nie ma dla mnie znaczenia.
    Nie wiem co mam jej napisac dla kogos to moze wydac sie smieszne ale dla mnie nie jest ona jest dla mnie najwazniejsza,kocham ja bardzo wiec jak moglbym chciec sie nasmiewac z kogos kogo kocham(ona mnie tez),zreszta w momencie kiedy tak milo ze soba rozmawialismy,wiem ze powiedzialem gafe ona ma kompleks na tym punkcie powiedzialem to bez zastanowienia ale nie chcialem jej urazic,nie chcial bym nawet jak by nie wiem co mi zrobila,jest wrazliwa i kochana dziewczyna
    Prosze o pomoc specjalnie zarejestrowalem sie na tym forum bo mysle ze kobiety bardziej beda wiedzialy co mam zrobic 馃檨 馃檨

caramella
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

My偶l臋, 偶e kogo偶 kto ma tak ogromny kompleks ci臋偶ko b臋dzie przeprosi膰. Nie jest to twoja wina, 偶e ma z tym problem. Poza okazaniem skruchy i kwiatami, kt贸re wszystkie kobiety lubi膮 nic nie mo偶esz zrobi膰, bo generalnie nie zrobi艂e偶 nic z艂ego. Nast臋pnym razem poprostu uwa偶aj na s艂owa. Z czasem napewno da si臋 przeprosi膰, daj jej czas.

Czersi
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 12
    • Odp.: 622
    • Zas艂u偶ony

Ej,ej,ale z tego co ja zrozumia艂am to Wy sie nie widzieliscie nigdy?No to raczej trudno przeprosi膰 kogo偶 mailem czy przez telefon…Bo normalnie to kupujesz kwiaty,biegniesz pod jej dom i stoisz pod jej oknem wykrzykujac jak bardzo ja kochasz 馃槈

I w og贸le to nie艂adnie tak zartowac sobie z kobiety,kt贸ra rzekomo darzysz tak ogromnym uczuciem.A jakby ona sobie zazartowa艂a np.z wielkosci Twojego przyrodzenia?Te偶 by Ci mi艂o nie by艂o.A piersi to bardzo wrazliwy punkt dla niekt贸rych dziewczyn,ja mam akurat du偶e,ale moje kole偶anki ciagle sie swoimi ma艂ymi zamartwiaj膮.

Zelka
    Cz艂onek
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

a wogole jak mozesz m贸wi膰 o 偶e ja kochasz jak nawet jej nie widzia艂e偶? w sumie no nie wiem czy widzia艂e偶 ale nic nie napisales o tym…;/ wida膰 偶e dziewczyna sobie z tym nie radzi 偶e ma ma艂y biust…napisz jej 偶e to dla Ciebie nie jest wa偶ne a skoro z takie rzeczy si臋 obra偶a no to jest troche nie dojrza艂a…

parvati
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

馃槅

stary…masz naprawde 27 lat? ciezko mi w to uwierzyc. przedstawiony przez ciebie problem sugeruje raczej, ze jestes gimnazjalista.

po pierwsze: jak mozesz pisac o milosci w przypadku panny, z ktora w ogole nie jestes blisko? po drugie…jesli juz jestes na tyle zdesperowany, zeby szukac dziewczyny przez internet, to moze zainteresuj sie kims starszym, a nie malolata, ktora przed pierwsza randka informuje faceta o rozmiarze swojego biustu…gdyby mi koles powiedzial, ile ma cm w gaciach czy tez jaki obwod ma jego biceps…uznalabym, ze jest zalosny i poslalabym go na drzewo.

Olgus
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Przecie偶 to musi by膰 prowokacja. 馃槅 馃槅

porcelana
    Cz艂onek
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Mo偶e tobie na niej zale偶y, ale moim zdaniem niestety jej nie zale偶y na tobie. Je偶eli za taki tekst potrafi si臋 a偶 tak obrazi膰 to albo wcale nie jeste偶 dla niej wa偶ny, albo poprostu jest ciekawa co zrobisz i jak zamierzasz j膮 przeprosi膰. Mo偶esz jej powiedzie膰, 偶e bardzo lubisz kobiety z ma艂ym biustem 馃槈 moze pomo偶e, albo przepraszaj do skutku i b艂agaj o wybaczenie – kobietki to lubi膮 馃槢

abi
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Hehe…

Sorki ale troche mnie ta opisana sytuacja rozbawila. Chociaz rozumiem ze dla Ciebie to moze byc problem.

Ale wiesz co.. To nie ty masz problem tylko panienka. Rozumiem, 偶e panna moze miec kompleks, ale no bez jaj… Jak mozna nie znac sie do tego stopnia na zartach? Skoro juz jestescie na takiem etapie tej „znajomosci”, ze twierdzisz ze ja kochasz to ona chyba powinna wiedziec kiedy mowisz powaznie a kiedy zwyczajnie gadasz glupoty i zartujesz. A co niby miales jej powiedziec po tym jej wyznaniu? „To nic ze masz male a takie lubie”? Moim zdaniem nic zlego nie powiedziales-panienka dretwa jest i tyle.

Ale ok. Powiedz ze przepraszasz, ze taka glupote palnales. I nic wiecej nie rob. Jak sie bedzie gniewac dalej… To moze i dobrze ze teraz pokazala jake fochy umie stroic. Wyobraz sobie co bedzie odstawiac w ciazy podczas burzy hormonow 馃槈

Manora
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

No bez przesady, nie mo偶na m贸wic o mi艂osci, je偶eli si臋 danej osoby nie zna. Co to mi艂osc korespondencyjna? Nic razem nie prze偶yliscie, nic o sobie nie wiecie. Laska ma kompleksy, udaje ura偶on膮 pann臋. Poszukaj sobie kogo偶 w swoim wieku, bo lata Ci lec膮.

WarnGirl
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

艁oooo no naprawd臋 powa偶ny problem… 馃檮
    A mo偶e ona si臋 wystraszy艂a,偶e Ty masz wi臋kszy biust od niej i dlatego si臋 nie odzywa?? 馃槅

Wy艣wietlanie 10 wpis贸w - od 1 do 10 (z 10 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋