• Autor
    Odp.
  • kriss
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam szanowne panie mam pewien problem i postanowilem zapytac o rade kobiet moze problem wyda sie komus blachy ale dla mnie nie jest.
    Poznalem w necie dziewczyne jest mlodsza ona ma 19 ja 27 znamy sie juz dosc dlugo ale nie o tym chcialem pisac,choc dla niej roznica wieku tez jest duzym problemem.
    Wczoraj rozmawialismy przez telefon , smialismy sie i rozmowa byla calkiem przyjemna w pewnym momencie ona powiedziala ze ma male piersi czy jakos tak i dodala „ale wieksze od twoich” i ja wtedy powiedzialem „no nie wiadomo” i w tym momencie ona odlozyla sluchawke nawet nie zdarzylem nic dodac.Teraz sie na mnie obrazila i wiem ze jest na mnie zla odpisala mi w sms ze sie z niej wysmiewam 🙁 a ja w zyciu nie chcial bym jej urazic czy wysmiewac kocham ja taka jaka jest i rozmiar piersi nie ma dla mnie znaczenia.
    Nie wiem co mam jej napisac dla kogos to moze wydac sie smieszne ale dla mnie nie jest ona jest dla mnie najwazniejsza,kocham ja bardzo wiec jak moglbym chciec sie nasmiewac z kogos kogo kocham(ona mnie tez),zreszta w momencie kiedy tak milo ze soba rozmawialismy,wiem ze powiedzialem gafe ona ma kompleks na tym punkcie powiedzialem to bez zastanowienia ale nie chcialem jej urazic,nie chcial bym nawet jak by nie wiem co mi zrobila,jest wrazliwa i kochana dziewczyna
    Prosze o pomoc specjalnie zarejestrowalem sie na tym forum bo mysle ze kobiety bardziej beda wiedzialy co mam zrobic 🙁 🙁

caramella
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Myżlę, że kogoż kto ma tak ogromny kompleks ciężko będzie przeprosić. Nie jest to twoja wina, że ma z tym problem. Poza okazaniem skruchy i kwiatami, które wszystkie kobiety lubią nic nie możesz zrobić, bo generalnie nie zrobiłeż nic złego. Następnym razem poprostu uważaj na słowa. Z czasem napewno da się przeprosić, daj jej czas.

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Ej,ej,ale z tego co ja zrozumiałam to Wy sie nie widzieliscie nigdy?No to raczej trudno przeprosić kogoż mailem czy przez telefon…Bo normalnie to kupujesz kwiaty,biegniesz pod jej dom i stoisz pod jej oknem wykrzykujac jak bardzo ja kochasz 😉

I w ogóle to nieładnie tak zartowac sobie z kobiety,która rzekomo darzysz tak ogromnym uczuciem.A jakby ona sobie zazartowała np.z wielkosci Twojego przyrodzenia?Też by Ci miło nie było.A piersi to bardzo wrazliwy punkt dla niektórych dziewczyn,ja mam akurat duże,ale moje koleżanki ciagle sie swoimi małymi zamartwiają.

Zelka
    Member
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

a wogole jak mozesz mówić o że ja kochasz jak nawet jej nie widziałeż? w sumie no nie wiem czy widziałeż ale nic nie napisales o tym…;/ widać że dziewczyna sobie z tym nie radzi że ma mały biust…napisz jej że to dla Ciebie nie jest ważne a skoro z takie rzeczy się obraża no to jest troche nie dojrzała…

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

😆

stary…masz naprawde 27 lat? ciezko mi w to uwierzyc. przedstawiony przez ciebie problem sugeruje raczej, ze jestes gimnazjalista.

po pierwsze: jak mozesz pisac o milosci w przypadku panny, z ktora w ogole nie jestes blisko? po drugie…jesli juz jestes na tyle zdesperowany, zeby szukac dziewczyny przez internet, to moze zainteresuj sie kims starszym, a nie malolata, ktora przed pierwsza randka informuje faceta o rozmiarze swojego biustu…gdyby mi koles powiedzial, ile ma cm w gaciach czy tez jaki obwod ma jego biceps…uznalabym, ze jest zalosny i poslalabym go na drzewo.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Przecież to musi być prowokacja. 😆 😆

porcelana
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Może tobie na niej zależy, ale moim zdaniem niestety jej nie zależy na tobie. Jeżeli za taki tekst potrafi się aż tak obrazić to albo wcale nie jesteż dla niej ważny, albo poprostu jest ciekawa co zrobisz i jak zamierzasz ją przeprosić. Możesz jej powiedzieć, że bardzo lubisz kobiety z małym biustem 😉 moze pomoże, albo przepraszaj do skutku i błagaj o wybaczenie – kobietki to lubią 😛

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Hehe…

Sorki ale troche mnie ta opisana sytuacja rozbawila. Chociaz rozumiem ze dla Ciebie to moze byc problem.

Ale wiesz co.. To nie ty masz problem tylko panienka. Rozumiem, że panna moze miec kompleks, ale no bez jaj… Jak mozna nie znac sie do tego stopnia na zartach? Skoro juz jestescie na takiem etapie tej „znajomosci”, ze twierdzisz ze ja kochasz to ona chyba powinna wiedziec kiedy mowisz powaznie a kiedy zwyczajnie gadasz glupoty i zartujesz. A co niby miales jej powiedziec po tym jej wyznaniu? „To nic ze masz male a takie lubie”? Moim zdaniem nic zlego nie powiedziales-panienka dretwa jest i tyle.

Ale ok. Powiedz ze przepraszasz, ze taka glupote palnales. I nic wiecej nie rob. Jak sie bedzie gniewac dalej… To moze i dobrze ze teraz pokazala jake fochy umie stroic. Wyobraz sobie co bedzie odstawiac w ciazy podczas burzy hormonow 😉

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

No bez przesady, nie można mówic o miłosci, jeżeli się danej osoby nie zna. Co to miłosc korespondencyjna? Nic razem nie przeżyliscie, nic o sobie nie wiecie. Laska ma kompleksy, udaje urażoną pannę. Poszukaj sobie kogoż w swoim wieku, bo lata Ci lecą.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Łoooo no naprawdę poważny problem… 🙄
    A może ona się wystraszyła,że Ty masz większy biust od niej i dlatego się nie odzywa?? 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " prosze o rade :("

Przewiń na górę