Co kupić dziewczynie na żwięta

• Autor
    Odp.
  • dex
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Witam.
    Mam poważny dylemat bo nie wiem co kupić dziewczynie na żwięta mogłbyżcie doradzić ?? 🙂

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Dex, już drugi raz polecam Ci myżlenie, to nie boli tak bardzo, zaręczam. 🙂

Żadna z nas nie wie jaka jest Twoja dziewczyna, co ją interesuje i co chciałaby dostać. Tak więc oczywiste jest, że to Ty powinieneż to wiedzieć.
    A jeżli już pytasz, to podaj chociaż jakież szczegóły, oprócz tego, że chcesz coż kupić dziewczynie, a nie facetowi. 🙄

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

ananeczka podzieliłam sie z Toba opłatkiem, podoba mi sie takie nowatorskie podejżcie do tej tradycji. Zapraszam wszystkich na mój link z życzeniami żwiątecznymi dla Was:

[usunięto_link]

…a co do prezentu, to racja, że warto poobserwować swoją dziewczynę i wtedy wyda sie co lubi, czego często uzywa..itd 😆
    Ja np. cieszyłabym sie z książki, torebki, nowej dobrej suszarki, pudru do twarzy dobrej marki…no może starczy…a może bilet do kina bądź do teatru (kup dwa to wybierzecie sie razem po nowym roku… 😀 )

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Moze kubek ze zdjeciem Waszym z napisem milym 😉 ,badz kalendarz z Waszymi wspolnymi fotami 🙂

fish
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Moze kubek ze zdjeciem Waszym z napisem milym 😉 ,badz kalendarz z Waszymi wspolnymi fotami 🙂

kubek jest fajny 😉 cio nie tigerka? :*

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

kubek jest fajny 😉 cio nie tigerka? :*

Dokładnie fishenku 😛 :*

wernona
    Member
    • Pasjonat

albo Wasze zdjęcia w ciekawej ramce…a może wspólny wyjazd do SPA? 😀

bUla
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

podpytaj sie co by chciala.

ale pewnie juz kupiles wiec pochwal sie.

marudek
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

no jeszcze zostaly dwa dni 😉
    ale teraz isc na zakupy to makabra…

wiec co kupiles?

wernona
    Member
    • Pasjonat

…może seans u kosmetyczki? albo propozycję spędzenia sylwestra w górach? oj jak ja bym chciała dostać taki prezent… 😆

conis
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Ja bym chciała dostać od mikołaja nową prostownicę, moja ma już swoje lata i coraz mniej prostuje a za to niszczy włosy. Wyszukałam sobie taką, ładną profesjonalną z hair goddes. Myżlę, że każda kobieta chciałaby dostać takie cacko i to tak ładnie zapakowane 🙂 [usunięto_link]

asterka
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

1. Fajne kubki:
    [usunięto_link] – połączone razem tworzą obrazek
    [usunięto_link] – dziewczyny lubią Kubusia 😉
    2. Pluszaki (też lubią 😉
    [usunięto_link] – Kaczuszka wymiata
    3. Słitażna podusia 😉
    [usunięto_link]

Mam nadzieję, że się przydało, pozdrawiam

aluta
    Member
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Moim zdaniem fajnym pomysłem może być np. cyfrowa ramka na zdjęcia. Ostatnio widziałam takie w przystępnych cenach na magicznaplaneta.pl Możesz tez przed wręczeniem jej zamieżcić kilka zdjęć w ramce, mogą to być np. wasze wspólne zdjęcia. Na pewno doceni taki romantyczny gest.

zabcia
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Dostałam na mikołajki zestaw herbat z dzbankiem i filiżanką, tu jest duży wybór [usunięto_link] i jestem strasznie zadowolona, Twojej Kobiecie także na pewno się bardzo spodoba:)

majsterkowiczka
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Wybór prezentu zależy też od tego co twoja dziewczyna lubi czym się interesuje. Może prezentem być książka, ale musisz nie więcej wiedzieć jakie ona lubi książki. Biżuteria i też fajnie jakbyż wiedział czy lubi bardziej prostą , elegancką czy orientalną czy bardziej nowoczesną, nietypową.
    Chociaż jeżli chodzi o biżuterie to prosta, elegancka srebrna biżuteria zawsze zdaje egzamin. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co kupić dziewczynie na żwięta"

Przewiń na górę