- AutorOdp.
- 4 grudnia 2008 at 14:04
Witam.
Mam poważny dylemat bo nie wiem co kupić dziewczynie na żwięta mogłbyżcie doradzić ?? 🙂4 grudnia 2008 at 14:28Dex, już drugi raz polecam Ci myżlenie, to nie boli tak bardzo, zaręczam. 🙂
Żadna z nas nie wie jaka jest Twoja dziewczyna, co ją interesuje i co chciałaby dostać. Tak więc oczywiste jest, że to Ty powinieneż to wiedzieć.
A jeżli już pytasz, to podaj chociaż jakież szczegóły, oprócz tego, że chcesz coż kupić dziewczynie, a nie facetowi. 🙄17 grudnia 2008 at 17:56ananeczka podzieliłam sie z Toba opłatkiem, podoba mi sie takie nowatorskie podejżcie do tej tradycji. Zapraszam wszystkich na mój link z życzeniami żwiątecznymi dla Was:
[usunięto_link]
…a co do prezentu, to racja, że warto poobserwować swoją dziewczynę i wtedy wyda sie co lubi, czego często uzywa..itd 😆
Ja np. cieszyłabym sie z książki, torebki, nowej dobrej suszarki, pudru do twarzy dobrej marki…no może starczy…a może bilet do kina bądź do teatru (kup dwa to wybierzecie sie razem po nowym roku… 😀 )20 grudnia 2008 at 21:35Moze kubek ze zdjeciem Waszym z napisem milym 😉 ,badz kalendarz z Waszymi wspolnymi fotami 🙂
20 grudnia 2008 at 21:59[usunięto_link] wrote:
Moze kubek ze zdjeciem Waszym z napisem milym 😉 ,badz kalendarz z Waszymi wspolnymi fotami 🙂
kubek jest fajny 😉 cio nie tigerka? :*
20 grudnia 2008 at 22:03[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Moze kubek ze zdjeciem Waszym z napisem milym 😉 ,badz kalendarz z Waszymi wspolnymi fotami 🙂
kubek jest fajny 😉 cio nie tigerka? :*
Dokładnie fishenku 😛 :*
21 grudnia 2008 at 21:36albo Wasze zdjęcia w ciekawej ramce…a może wspólny wyjazd do SPA? 😀
22 grudnia 2008 at 01:41podpytaj sie co by chciala.
ale pewnie juz kupiles wiec pochwal sie.
22 grudnia 2008 at 12:13no jeszcze zostaly dwa dni 😉
ale teraz isc na zakupy to makabra…wiec co kupiles?
22 grudnia 2008 at 12:21…może seans u kosmetyczki? albo propozycję spędzenia sylwestra w górach? oj jak ja bym chciała dostać taki prezent… 😆
2 grudnia 2010 at 14:43Ja bym chciała dostać od mikołaja nową prostownicę, moja ma już swoje lata i coraz mniej prostuje a za to niszczy włosy. Wyszukałam sobie taką, ładną profesjonalną z hair goddes. Myżlę, że każda kobieta chciałaby dostać takie cacko i to tak ładnie zapakowane 🙂 [usunięto_link]
5 grudnia 2010 at 22:431. Fajne kubki:
[usunięto_link] – połączone razem tworzą obrazek
[usunięto_link] – dziewczyny lubią Kubusia 😉
2. Pluszaki (też lubią 😉
[usunięto_link] – Kaczuszka wymiata
3. Słitażna podusia 😉
[usunięto_link]Mam nadzieję, że się przydało, pozdrawiam
6 grudnia 2010 at 12:22Moim zdaniem fajnym pomysłem może być np. cyfrowa ramka na zdjęcia. Ostatnio widziałam takie w przystępnych cenach na magicznaplaneta.pl Możesz tez przed wręczeniem jej zamieżcić kilka zdjęć w ramce, mogą to być np. wasze wspólne zdjęcia. Na pewno doceni taki romantyczny gest.
20 grudnia 2010 at 18:24Dostałam na mikołajki zestaw herbat z dzbankiem i filiżanką, tu jest duży wybór [usunięto_link] i jestem strasznie zadowolona, Twojej Kobiecie także na pewno się bardzo spodoba:)
20 grudnia 2010 at 18:41Wybór prezentu zależy też od tego co twoja dziewczyna lubi czym się interesuje. Może prezentem być książka, ale musisz nie więcej wiedzieć jakie ona lubi książki. Biżuteria i też fajnie jakbyż wiedział czy lubi bardziej prostą , elegancką czy orientalną czy bardziej nowoczesną, nietypową.
Chociaż jeżli chodzi o biżuterie to prosta, elegancka srebrna biżuteria zawsze zdaje egzamin. 🙂 - AutorOdp.