- AutorOdp.
- 18 grudnia 2008 at 20:07
sprawa niecierpiąca zwłoki 😉
idę w sobotę na kolację a ze raczej należę do niesmiałych osób, to chciałabym się Was poradzic w kwestii ubrania, ruchów, gestów.. co robić, żeby pobudzić zmysły faceta, żeby dać do zrozumienia, że mi się podoba ale nie tak chamsko, chciałabym tak subtelnie go uwieżć ;]
i jaki alkohol zamówić? wino? wino musujące? białe, czerwone? jakie jest z tych lepszych?19 grudnia 2008 at 18:01Wino koniecznie czerwone. Stary sprawdzony sposób to patrzenie na faceta gdy on nie patrzy, w momencie gdy wzrok się spotka Ty szybko uciekasz. Oczywiżcie na tyle szybko, żeby wasze wzroki zdążyły się spotkać. Dawno nie testowałam tej metody, jako że dawno zostałam uwiedziona 🙂 Poza tym inne zmysłowe gesty według uznania. I użmiechaj się!
Powodzenia!19 grudnia 2008 at 22:13Po prostu bądź sobą 🙂
21 grudnia 2008 at 13:55„…żeby wasze wzroki zdążyły się spotkać…” słodkie:) Jeden wzrok, dwa wzroki, nie wiem, gdzie podziać wzroka…:)
22 grudnia 2008 at 19:18kiedy do Ciebie przechylaj lekko głowę na jedną stronę i odrobinkę do przodu, i nieżmiało spoglądaj spod rzęs;
mój cicho i niższym głosem, niż zazwyczaj, to wielu facetów bardzo kręci (no chyba że masz ciemną barwę z natury-wtedy nie obniżaj :P)
w tle niech gra cicha, nastrojowa muzyka – u mnie EvaCassidy sprawdza się w 100%
ja od wina zwykłego wolę musujące – bąbelki nieźle podkręcają atmosferę 😉 CIN&CIN bianco jest boski – piłam wczoraj, skutek randki – rewelacyjny 🙂
27 grudnia 2008 at 18:11[usunięto_link] wrote:
idę w sobotę na kolację
I jak poszło?
y.
6 stycznia 2009 at 15:27Użmiechajcie się dziewczyny, patrzcie w oczy. Sposób w jaki patrzymy na innych, użmiech i drobne gesty, troskliwożci mogą wzbudzać uczucie szczężcia. Sztuczne i nienaturalne zachowanie zawsze jest widoczne, nie ma co robić z siebie uwodzicielki jeżli się nią nie jest.
6 marca 2014 at 10:44Hahhahahah dobre;p
12 marca 2014 at 09:12super
- AutorOdp.