- AutorOdp.
- 21 grudnia 2008 at 16:50
hej 馃檪 mam kilka pyta艅:P chc臋 sobie zrobi膰 kolczyk w wardze i jeszcze nie wiem czy na g贸rnej czy na dolnej jak my偶licie gdzie lepiej? chcia艂am zapyta膰 czy was to bola艂o i czy d艂ugo si臋 goi??? czy mog臋 sobie zrobi膰 to sama w domu bo kolczyk w p臋pku zrobi艂am sobie sama i jest spoko a mam go ju偶 ponad rok:) mo偶e znacie jakie偶 historie z tym zwi膮zane??? c zekam na wasze posty i dzi臋ki z g贸ry 馃槇
21 grudnia 2008 at 17:00sama? 馃槓 wedlug mnie to dlugo sie bedzie goilo bo wilgo膰 jest..
21 grudnia 2008 at 20:17Ble nie podobaja mi sie w ogole kolczyki w wardze. ale jak juz chcesz to zrobic to moze lepiej udaj sie gdzies gdzie robia to ludzie ktorzy sie znaja 馃槈
22 grudnia 2008 at 01:44ja mam w uszach i w nosie.
Jakos nie jestem przekonana do kolczyka w wardze.
Ale to juz kwetsia gustu26 grudnia 2008 at 20:40ja mam tylko w uszach
chcia艂am zawsze w nosie ale juz za stara chyba jestem 馃檪
27 grudnia 2008 at 12:29[usuni臋to_link] wrote:
ja mam tylko w uszach
chcia艂am zawsze w nosie ale juz za stara chyba jestem 馃檪
no co偶 ty 28 lat to stara? r贸b sobie 馃槈
27 grudnia 2008 at 19:40jo_asiak
powiedz dlaczego czujesz si臋 staro. 馃榾 馃榾 馃榾 馃榾 馃榾 馃榾 馃榾
zreszta kolczyk w nosie jest zar贸wno dla starych jak i dla m艂odych
28 grudnia 2008 at 13:25Zr贸b sobie labreta w dolnej:) ale w salonie- kosztuje ok 50z艂, ale wg mnie lepiej samemu nie ryzykowa膰:)
1 stycznia 2009 at 14:40No w艂a偶nie sobie jutro zrobi臋 taki malu偶ki w k膮ciku ust:) ale robi臋 sama:) no zobaczymy 馃槇 napisz臋 jak wysz艂o:)
5 stycznia 2009 at 22:12I jak? Ja bym sama nie ryzykowa艂a;P
6 stycznia 2009 at 15:31Jak ju偶 co偶,to pod dolna warga mi sie podoba.Nie robi艂abym sobie takiego nigdy,nie pasowa艂by do mojego og贸lnego wizerunku,ale jesli kto偶 ma taki styl to wygl膮da to ok 馃檪
22 pa藕dziernika 2009 at 14:57Nie chc膮c za偶mieca膰 naszego kochanego forum-od偶wie偶am ten temat zamiast zaklada膰 nowego.
ot贸偶 zamierzam sobie przek艂u膰 miejsce poni偶ej ust-studio piercingu ju偶 wybrane,decyzja podj臋ta i posz艂abym sobie toz robi膰 chocia偶by teraz ale 14 listopada id臋 na wesele-wola艂abym i偶膰 tam bez opuchlizny,bez ewentualnych siniaczk贸w itd na twarzy. Kto wie ile si臋 goi takie przek艂ucie?! Oczywi偶cie wiem,ze czas ca艂kowitego wygojenia wynosi 1,5 do 2 miesi臋cy ale dotyczy to kana艂u przebicia-wi臋c kiedy z zewn膮trz wszystkow ygl膮da ju偶 ok,normalnie-w 偶rodku nie wszystko jest jeszcze za艂kiem wygojone.
Czy po oko艂o 2 tygodniach od przek艂ucia b臋d臋 wyglada艂a normalnie? bez 偶lad贸w 偶e jest to dopiero co zrobione?
22 pa藕dziernika 2009 at 16:41Ja w liceum mia艂am kolczyk w brodzie, teraz ju偶 go nie nosz臋. Jak go zrobi艂am to nie mia艂am 偶adnego siniaka ani opuchlizny na brodzie. Tylko wok贸艂 kolczyka by艂o troch臋 opuchlizny ale to dos艂ownie w odleg艂o偶ci centymetra od kolczyka. Nie pami臋tam jak d艂ugo si臋 goi艂 ale nie trwa艂o to d艂ugo. Nast臋pnego dnia po przek艂uciu posz艂am normalnie do szko艂y i nie by艂o wida膰, 偶e dzie艅 wcze偶niej przek艂u艂am brod臋.
27 pa藕dziernika 2009 at 14:03to jeszcze zalezy jak ci sie przyjmie kolczyk, ale jesli nie bedzie problemow i bedziesz oczyszczac to miejsce to gora tydzien i nawet sladu nie bedzie:)
- AutorOdp.