• Autor
    Odp.
  • Ewelina00
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

hej 馃檪 mam kilka pyta艅:P chc臋 sobie zrobi膰 kolczyk w wardze i jeszcze nie wiem czy na g贸rnej czy na dolnej jak my偶licie gdzie lepiej? chcia艂am zapyta膰 czy was to bola艂o i czy d艂ugo si臋 goi??? czy mog臋 sobie zrobi膰 to sama w domu bo kolczyk w p臋pku zrobi艂am sobie sama i jest spoko a mam go ju偶 ponad rok:) mo偶e znacie jakie偶 historie z tym zwi膮zane??? c zekam na wasze posty i dzi臋ki z g贸ry 馃槇

Myszka19
    Member
    • Temat贸w: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

sama? 馃槓 wedlug mnie to dlugo sie bedzie goilo bo wilgo膰 jest..

abi
    Member
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ble nie podobaja mi sie w ogole kolczyki w wardze. ale jak juz chcesz to zrobic to moze lepiej udaj sie gdzies gdzie robia to ludzie ktorzy sie znaja 馃槈

bUla
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

ja mam w uszach i w nosie.

Jakos nie jestem przekonana do kolczyka w wardze.
    Ale to juz kwetsia gustu

jo_asiak
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

ja mam tylko w uszach

chcia艂am zawsze w nosie ale juz za stara chyba jestem 馃檪

Ewelina00
    Member
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

ja mam tylko w uszach

chcia艂am zawsze w nosie ale juz za stara chyba jestem 馃檪

no co偶 ty 28 lat to stara? r贸b sobie 馃槈

bUla
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

jo_asiak

powiedz dlaczego czujesz si臋 staro. 馃榾 馃榾 馃榾 馃榾 馃榾 馃榾 馃榾

zreszta kolczyk w nosie jest zar贸wno dla starych jak i dla m艂odych

shanleenka
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

Zr贸b sobie labreta w dolnej:) ale w salonie- kosztuje ok 50z艂, ale wg mnie lepiej samemu nie ryzykowa膰:)

Ewelina00
    Member
    • Bywalec

No w艂a偶nie sobie jutro zrobi臋 taki malu偶ki w k膮ciku ust:) ale robi臋 sama:) no zobaczymy 馃槇 napisz臋 jak wysz艂o:)

shanleenka
    Member
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

I jak? Ja bym sama nie ryzykowa艂a;P

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jak ju偶 co偶,to pod dolna warga mi sie podoba.Nie robi艂abym sobie takiego nigdy,nie pasowa艂by do mojego og贸lnego wizerunku,ale jesli kto偶 ma taki styl to wygl膮da to ok 馃檪

Lady_Kala
    Member
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Nie chc膮c za偶mieca膰 naszego kochanego forum-od偶wie偶am ten temat zamiast zaklada膰 nowego.

ot贸偶 zamierzam sobie przek艂u膰 miejsce poni偶ej ust-studio piercingu ju偶 wybrane,decyzja podj臋ta i posz艂abym sobie toz robi膰 chocia偶by teraz ale 14 listopada id臋 na wesele-wola艂abym i偶膰 tam bez opuchlizny,bez ewentualnych siniaczk贸w itd na twarzy. Kto wie ile si臋 goi takie przek艂ucie?! Oczywi偶cie wiem,ze czas ca艂kowitego wygojenia wynosi 1,5 do 2 miesi臋cy ale dotyczy to kana艂u przebicia-wi臋c kiedy z zewn膮trz wszystkow ygl膮da ju偶 ok,normalnie-w 偶rodku nie wszystko jest jeszcze za艂kiem wygojone.

Czy po oko艂o 2 tygodniach od przek艂ucia b臋d臋 wyglada艂a normalnie? bez 偶lad贸w 偶e jest to dopiero co zrobione?

asiulka1985
    Member
    • Temat贸w: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Ja w liceum mia艂am kolczyk w brodzie, teraz ju偶 go nie nosz臋. Jak go zrobi艂am to nie mia艂am 偶adnego siniaka ani opuchlizny na brodzie. Tylko wok贸艂 kolczyka by艂o troch臋 opuchlizny ale to dos艂ownie w odleg艂o偶ci centymetra od kolczyka. Nie pami臋tam jak d艂ugo si臋 goi艂 ale nie trwa艂o to d艂ugo. Nast臋pnego dnia po przek艂uciu posz艂am normalnie do szko艂y i nie by艂o wida膰, 偶e dzie艅 wcze偶niej przek艂u艂am brod臋.

tankian00
    Member
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

to jeszcze zalezy jak ci sie przyjmie kolczyk, ale jesli nie bedzie problemow i bedziesz oczyszczac to miejsce to gora tydzien i nawet sladu nie bedzie:)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " kolczyk w wardze"

Przewi艅 na g贸r臋