- AutorOdp.
- 2 stycznia 2009 at 16:34
Hej
Mam do was pytanie pracuje w biurze już ponad rok niedawno kupiłam sobie na zimę do pracy czarną skórzaną spódnicę do kolan jest mi w niej bardzo ciepło w nogi jeszcze w niej w pracy nie byłam ale chciałam się wybrać w niej do pracy co myżlicie o tym czy wypadało by iżć w takiej spódnicy czy raczej nie bo na co dzień chodziłam tylko w spodniach dżinsowych ale nie mogę codziennie w tych spodniach chodzić chciałam coż zmienić w swoim ubiorze co myżlicie o tym doradźcie mi coż?2 stycznia 2009 at 17:19nie widzę przeszkód żeby iżć w takiej spódnicy do pracy do tego odpowiednio dobrana góra i buty i wszystko jak najbardziej w porządku, poza tym, spódnica jest do kolan, nie jest wyzywająca, więc bez problemu możesz ubrać ją do biura.
2 stycznia 2009 at 18:54oczywiżcie, czemu by nie
3 stycznia 2009 at 09:39jasne, jeżli Ci wygodnie i ciepło. tylko nie ubieraj głębokich dekoltów i strasznie wysokich szpilek do tej kiecki, żebyż nie wyglądała zbyt wyzywająco .:)
19 stycznia 2009 at 19:16kurcze, a ja mam wątpliwożci, choć wiele zależy od kroju spódnicy. Nie wiem jak to wygląda ale brzmi zaskakująco jak na strój do pracy – skórzana spódnica do kolan (jak rozumiem kończy się pewnie przed kolanem a nie za)
24 stycznia 2009 at 12:28Tak się składa że kończy się na równi z kolanami czyli nie jest ani przed ani za kolanami idealnie sięga mi do kolan.Ale już byłam w niej w pracy i było ok. a więc myżlę że nie jest tak źle i można od czasu do czasu pójżć w niej do pracy.
24 czerwca 2009 at 19:19oczywiscie ze tak
8 października 2009 at 08:44Ja nie uważam żeby skórzana spódnica była nieodpowiednia do pracy. Co innego gdyby to była mini. I tak jak wspomniała koleżanka nie zakładaj do niej wielkich dekoltów bo rzeczywiżcie możesz przesadzić ale tak jak najbardziej odziewaj to cudo.
29 października 2009 at 17:12Jeżeli tą spódnicę ładnie skomponujesz z zresztą ubioru i będziesz wyglądać elegancko to ja nie widzę żadnych przeszkód. Wręcz przeciwnie. Wydaje mi się, że będziesz się lepiej w tym biurze prezentować włażnie w tej spódnicy niż np w dżinsach, które niestety nie należą do eleganckich(ale są wygodne).
- AutorOdp.