Czy taka spódnica pasuje do pracy???

• Autor
    Odp.
  • Karolinka999
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Hej
    Mam do was pytanie pracuje w biurze już ponad rok niedawno kupiłam sobie na zimę do pracy czarną skórzaną spódnicę do kolan jest mi w niej bardzo ciepło w nogi jeszcze w niej w pracy nie byłam ale chciałam się wybrać w niej do pracy co myżlicie o tym czy wypadało by iżć w takiej spódnicy czy raczej nie bo na co dzień chodziłam tylko w spodniach dżinsowych ale nie mogę codziennie w tych spodniach chodzić chciałam coż zmienić w swoim ubiorze co myżlicie o tym doradźcie mi coż?

Kasia181
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

nie widzę przeszkód żeby iżć w takiej spódnicy do pracy do tego odpowiednio dobrana góra i buty i wszystko jak najbardziej w porządku, poza tym, spódnica jest do kolan, nie jest wyzywająca, więc bez problemu możesz ubrać ją do biura.

Patkienka19
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

oczywiżcie, czemu by nie

aguus_
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

jasne, jeżli Ci wygodnie i ciepło. tylko nie ubieraj głębokich dekoltów i strasznie wysokich szpilek do tej kiecki, żebyż nie wyglądała zbyt wyzywająco .:)

anna82
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 18
    • Bywalec

kurcze, a ja mam wątpliwożci, choć wiele zależy od kroju spódnicy. Nie wiem jak to wygląda ale brzmi zaskakująco jak na strój do pracy – skórzana spódnica do kolan (jak rozumiem kończy się pewnie przed kolanem a nie za)

Karolinka999
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Tak się składa że kończy się na równi z kolanami czyli nie jest ani przed ani za kolanami idealnie sięga mi do kolan.Ale już byłam w niej w pracy i było ok. a więc myżlę że nie jest tak źle i można od czasu do czasu pójżć w niej do pracy.

umiemlatac
    Member
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

oczywiscie ze tak

Ekstrawagandzka
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Ja nie uważam żeby skórzana spódnica była nieodpowiednia do pracy. Co innego gdyby to była mini. I tak jak wspomniała koleżanka nie zakładaj do niej wielkich dekoltów bo rzeczywiżcie możesz przesadzić ale tak jak najbardziej odziewaj to cudo.

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Jeżeli tą spódnicę ładnie skomponujesz z zresztą ubioru i będziesz wyglądać elegancko to ja nie widzę żadnych przeszkód. Wręcz przeciwnie. Wydaje mi się, że będziesz się lepiej w tym biurze prezentować włażnie w tej spódnicy niż np w dżinsach, które niestety nie należą do eleganckich(ale są wygodne).

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Czy taka spódnica pasuje do pracy???"

Przewiń na górę