pomysł na urodziny w zimę

• Autor
    Odp.
  • Margarita
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Hej Wszystkim,
    Co sądzicie otym:
    Mój mąż ma w sobotę 30 urodziny. Organizuję imprezę niespodziankę. Wynajęłam domek w żrodku lasu na mazutach od piątku do niedzieli, I poinformowałam przyjaciół (wszyscy się zgodzili). Może to dziecinne ale zorganizowałam kulug (nie wiem jak się pisze sory wrazie co) traktor i sanki dla wszystkich. Po kuligu pan od traktora ze swoją żoną zrobią nam ognisko, a potem kontynuacja balangi w domku.
    Wszyscy są niesamowicie podekscytowanimimo, mimo iż mamy od 25 do 31 lat. Łącznie nas wszystkich będzie 20 osób.
    Znam mojego męża i wiem, że perspektywa takiej imprezy spodoba mu się. Tylko co do tych sanek nie wiem. Żedne z nas i naszych znajomych nigdy nie byli na takim weekendzie na sankach.
    Mąż narazie wie, że jedziemy do jego rodziców ( jego rodzice są z Olsztyna).

I teraz mam takie pytanie:
    Jakaby była wasza reakcja na coż takiego??

Mi
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Drewniany domek z kominkiem, w zimie, w żrodku lasu, winko, imprezka. Jak dla mnie bomba! (choć miejsce kojarzy mi się trochę z horrorem ;)) Co do sanek to bardzo fajny pomysł! Nie tylko dzieciom się należy. Z resztą najważniejsze jest towarzystwo. Jeżeli osoby, które zaprosiłaż to też męża dobrzy znajomi, to dobra zabawa murowana.

barbie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

REWELACJA REWELACJA!! I nic tylko pogratulować mężczyźnie TAKIEJ ŻONY! Generalnie zapowiada się żwietna zabawa i jestem w 100% przekonana, że wszyscy będą zadowoleni!!!
    Aaaa i jeszcze jedno Margaritko- domyżlam się, że impreza będzie konkretnie uwieczniona…. 😉 …wiesz o czym mówię 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Dla mnie bomba! 😀
    Sanki są super-bez względu na wiek,więc nie masz się czym przejmować.Wszyscy na pewno będą dobrze się bawić,bo fajnie jest cofnąc się do czasów dzieciństwa 🙂 Pomysł jest rewelacyjny wg mnie 😀

michalek123
    Member
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

świetny pomysł! I do tego zaskoczenie! Super! Sanki są jak najbardziej ok i w ogóle na czasie 🙂 . Sam ostatnio byłem na kuligu i było ekstra. Twój facet się z pewnożcią ucieszy 8)

Margarita
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

Domyżliłam się Barbie Twój chłopak i mój mąż to fotografy.

Wszyscy co tam będziemy jesteżmy z jednej małej miejscowożci, więc zany się od urodzenia.

niestety kończę bo jeeeeeeeeeeeeeedziemyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!
    😀 😀 😀 😀 😀

grzmotke
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

jak najbardziej pozytywnie fajnie jest czasem wrócić do czasów z dziecistwa zabaic sie pożucac sniezkami
    upiec kiełbaske na ognisku

superja
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

świetny pomysł. Ważne że to niespodzianka. Co by to nie było jeżli będą dobrzy znajomi będzie extra.

pinkiboy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Kulig najlepszy z końmi ale ogólnie bomba!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " pomysł na urodziny w zimę"

Przewiń na górę