Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    jakusia
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Mam problem jestem w zwiazku z chłopakiem juz 3 lata coraz cięzej jest nam sie dogadac, jest coraz wiecej kłotni. Czuje ze w naszym zwiazku nie ma juz uczucia nie okazujemy sobie tego tak czesto jak kiedys pomimo tego bardzo go kocham i nie potrafie bez niego zyc. Niewiem co mam zrobic napiszcie co wy byscie w takiej sytacji zrobili.

tuska86
    Członek
    • Odp.: 9
    • Bywalec

@jakusia wrote:

Mam problem jestem w zwiazku z chłopakiem juz 3 lata coraz cięzej jest nam sie dogadac, jest coraz wiecej kłotni. Czuje ze w naszym zwiazku nie ma juz uczucia nie okazujemy sobie tego tak czesto jak kiedys pomimo tego bardzo go kocham i nie potrafie bez niego zyc. Niewiem co mam zrobic napiszcie co wy byscie w takiej sytacji zrobili.

musicie porozmawiac,badz co badz rozmowa jest podstawa i mimo,ze czasem nielatwo dojsc do porozumienia,to bez niej sie nie obedzie. kazdy zwiazek przezywac wzlot i upakdki,raz jest lepiej raz gorzej… tylko szczera rozmowa ;0 powiedzcie co wam sie podoba,co nie. moze jeszcze da sie uratowac ten zwiazek,bo warto wallczyc o milosc….

Manora
    Członek
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Porozmawiaj z nim, bo inaczej się rozwali. A 3 lata, to dużo i nie warto tego skreżlac. Na pewno Wam się uda, nie trac nadziei. Kochacie się i to jest najważniejsze.

jakusia
    Członek
    • Odp.: 1
    • Początkujący

@tuska86 wrote:

musicie porozmawiac,badz co badz rozmowa jest podstawa i mimo,ze czasem nielatwo dojsc do porozumienia,to bez niej sie nie obedzie. kazdy zwiazek przezywac wzlot i upakdki,raz jest lepiej raz gorzej… tylko szczera rozmowa ;0 powiedzcie co wam sie podoba,co nie. moze jeszcze da sie uratowac ten zwiazek,bo warto wallczyc o milosc….

Rozmawialismy juz o tym co nam sie w sobie nie poboba, nawet probowaliżmy to zminić niestety nie wyszło. Juz raz o mały włos sie nie rozstalismy jednak postanowilismy dać sobie szanse chcielismy zmienic cos w naszym zwiazku chyba na darmo. Coraz trudniej jest nam sie dogadac jest coraz wiecej kłótni. :cry

qilka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Nie! faceci nie lubią rozmawiać! no co Wy… tak … rozmowa jest ok… ale najlepsza jest odbudowa tego związku… nie bądź smarkulą tylko go przylul, całuj i pieżć… amoże on myżli to samo? przestań zalać sięnad rozmowo…. to jest tylko w ostatecznożci… a tu jej ni ma 🙂

Manora
    Członek
    • Maniak

Tak, osoba powyżej ma rację. Z facetem nie można rozmawiac, unika tego jak ognia. A gdy się juz coż powie, że coż jest nie tak, to i tak to będzie nasza wina. Ja rozmawiałam, pisałam listy i?? i zaczął szukac sobie na boku…Tak to jest jak się tłumaczy, mówi, co jest zle i co trzeba naprawic…

Manora
    Członek
    • Maniak

Nie twierdzę, że wszyscy faceci są tacy. Jednak niektórzy (niestety) są gorsi od zwierząt, ponieważ nie potrafią odwdzięczyc się za dobro, które otrzymali.
    Jednakże stwierdzam, że jeżeli od początku związku nie można się z mężczyzną dogadac, to chocby stanęłoby się na rzęsach, nic się nie da zrobic w pózniejszych etapach.

Olgus
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Manora, zlituj się, związek nie polega na odwdzięczaniu się za otrzymane dobro.
    W ogóle, przedstawiasz nam (kobietom na forum) wzorzec (związku, kontaktów damsko-męskich), który jest nieprawidłowy.
    Trudno odnosić swoje sprawy i problemy do tego, co Ty piszesz i do tego, co działo się u Ciebie.
    śmiem twierdzić, że w większożci to się po prostu nie zgadza.

Wyświetlanie 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę