Prezent dla dziewczyny

• Autor
    Odp.
  • aguus_
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

Mexx Woman – Mexx ja ich u偶ywam i jestem bardzo zadowolona. 馃檪 mo偶e Twojej dziewczynie te偶 si臋 spodobaj膮. 馃檪

kremowa
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 43
    • Bywalec

woda toaletowa Giorgio Armani Acqua Di Gio i nic innego 馃槈

darknesrose
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Mo偶e D&G Light Blue – s膮 niesamowite a przy tym uniwersalne 馃檪

Crystaline
    Member
    • Odp.: 88
    • Sta艂y bywalec

Lekki i slodki zapach dla doros艂ej nastolatki to Paco Rabanne Black Xs For Her. Ewentualnie Tomm TAilor,chyba wybiera艂abym mi臋dzy tymi dwoma zapachami.

essa
    Member
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

R贸wnie偶 jestem za [usuni臋to_link]. Dla m艂odej osoby s膮 idealne i bardzo trwa艂e

Crystaline
    Member
    • Sta艂y bywalec

Inspiration Lacoste te偶 b臋d膮 偶wietnym wyborem dla m艂odej dynamicznej dziewczyny. Zapach zarazem s艂odki i lekki, chyba w sam raz dla Twojej dziewczyny.

secesja
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 75
    • Sta艂y bywalec

Heh, w miare neutralnym perfumowym strza艂em b臋dzie wg mnie escada magnetism.
    Pewnie ju偶 co偶 pod choinke kupi艂e偶, ale mo偶e na walentynki b臋dziesz chcia艂 kupi膰 jaki偶 zmys艂owy zapach. POmy偶l w贸wczas o escadzie 馃槈

charlize
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Perfumy Giorgio Armani Aqua Di Gio faktycznie s膮 bardzo fajne ale z tego co wiem one nie s膮 na tyle neutralnym zapachem 偶eby podoba艂 si臋 wi臋kszo偶ci. Znam du偶o kobiet, kt贸rym si臋 on podoba ale dok艂adnie tyle samo, kt贸re za tym zapachem nie przepadaj膮.
    Ze 偶wie偶ych zapach贸w bardzo 艂adnym dla nastolatki moim zdaniem b臋d膮 perfumy Ralph Lauren Romance. Popatrz sobie jeszcze na perfumy Gucci: Envy Me (my偶l臋, 偶e na pewno si臋 spodoba), Eau de Parfum II (te偶 jest 偶liczny).
    Je偶li szukasz s艂odkiego zapachu to mog臋 Ci zaproponowa膰 Gussi Rush, a jak wejdziesz sobie tutaj: [usuni臋to_link] to pod perfumami masz napisane kt贸re maj膮 podobn膮 nut臋 zapachow膮.
    A! i jeszcze jedne perfumy warte uwagi: Versace Bright Crystal
    Mam nadziej臋, 偶e pomog艂am 馃檪

szaloona
    Participant
    • Temat贸w: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

A moim zdaniem te偶 bardzo 艂adnymi perfumami s膮 [usuni臋to_link] my偶l臋, 偶e Twojej dziewczynie si臋 na pewno spodobaj膮;)

secesja
    Member
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 75
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

A moim zdaniem te偶 bardzo 艂adnymi perfumami s膮 [usuni臋to_link] my偶l臋, 偶e Twojej dziewczynie si臋 na pewno spodobaj膮;)

W tych perfumach to podoba mi si臋 buteleczka. 艁adna i elegancka.
    Ja z kokai.pl zamawiam i polecam euphorie blossom. Moja nowa zapachowa fascynacja. Mo偶e i twojej kobiecie si臋 spodoba 馃檪

Crystaline
    Member
    • Sta艂y bywalec

Perfumy Giorgio Armani Aqua Di Gio s膮 jak dla mnie bez wyrazu,a ju偶 na pewno nie kupi艂abym ich dla nastolatki.. Pozostan臋 przy swoich propozycjach.

Renata78
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 67
    • Sta艂y bywalec

Moim zdanie najpi臋kniejszym zapachem s膮 Chloe. To doskona艂o偶膰 roku 2009

Crystaline
    Member
    • Sta艂y bywalec

Je偶li zna si臋 gusta obdarowywanej dziewczyny, to perfumami mo偶na sprawi膰 jej wielk膮 przyjemno偶膰. Kobiety lubi膮 mie膰 kilka r贸偶nych flakonik贸w na p贸艂ce i u偶ywa膰 ich w zale偶no偶ci od okazji czy pory roku.

Idealna
    Member
    • Odp.: 36
    • Bywalec

Moje ulubione lacosta i bulbery brit

Crystaline
    Member
    • Sta艂y bywalec

A kt贸ry kolor lub zapach perfum Lacoste lubisz najbardziej? Bo ja bardzo lubi臋 zielony,r贸偶owy lub czerwony nie jest ju偶 taki poci膮gaj膮cy i zmys艂owy.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Prezent dla dziewczyny"

Przewi艅 na g贸r臋