• Autor
    Odp.
  • zagubiona24
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

💡 [/quote]

zaba
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

W życiu każdej dziewczyny istnieje chłopak którego nigdy nie zapomni i istnieją wakacje w które to wszytko się wydarzyło. I tym chłopakiem jest dla Ciebie włażnie on. Wydaje mi się, że nieważne co ludzie tutaj napiszą Twoje uczucia się i tak nie zmienią. Ale musisz jednak wiedzieć, że wakacyjne miłostki prawie nigdy nie mają racji bytu. Chociaż powiem szczerze, że poznałam pewnego Włocha w tamte wakacje i dalej jest zakochany. A ja niestety nie bardzo. A wiem, że piękne życie z nim bym miała. Wracając do tematu. Ile nie masz już kontaktu z tym chłopakiem? Jeżli krótki okres czasu, bo przy dłuższym, mógłby po prostu Cię ledwo pamiętać, napisałabym niezobowiązującego smsa. Treżci 'Czeżć, co nowego u Ciebie? Jakież zmiany w życiu? ’ Czy coż takiego. Jeżli odpisze, jesteżcie na dobrej drodze, na odnowienie kontaktu, albo chociaż dowiedziałabyż się co i jak i czy masz w ogóle szansę robić coż z tym więcej. Albo nie odpisze i wtedy wszytko jest jasne. Nie chce mieć z Tobą nic wspólnego, bo byłaż tylko wakacyjną zabawą i późniejszym zauroczeniem. Niestety. Więc nie nastawiaj się za bardzo i najlepiej zajmij się swoim obecnym związkiem, bo po co rozmieniać coż co masz teraz, na coż co ewentualnie może się skończyć szybciej niż się zaczęło? Nie odpisze. Po prostu wymaż go z pamięci. I ciesz się z tego, że miałaż taką przygodę poznać kogoż takiego i spędzić wspaniałe wakacje których nigdy nie zapomnisz.

Więc, jaki okres czasu nie macie ze sobą już kontaktu?

zagubiona24
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

💡

katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

daj sobie spokój bo to do niczego nie doprowadzi. żyj własnym życiem. takie rozpamiętywanie w niczym Ci nie pomoże a raczej możne tylko zaszkodzić.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " …"

Przewiń na górę