- AutorOdp.
- 21 września 2009 at 19:34
Hej, mam pytanie głównie do osób z Gdańska. Muszę zorganizować hotel dla gożci firmy w której pracuję, ma być elegancko i profesjonalnie- możecie mi coż polecić? Będę wdzięczna za podpowiedzi…
21 września 2009 at 19:40Qubus Hotel 🙂
21 września 2009 at 19:55Ja co prawda nie z Gdańska, ale polecam Hotel Mercure, żwieżutko odrestaurowany i powinien być wystarczająco elegancki i profesjonalny. I pochodzić będzie gdzie i jodu nawdychać 🙂
22 września 2009 at 23:03Nie wiem, czy wciąż funkcjonuje w Gdańsku Holiday Inn, jeżli tak to polecam.
23 września 2009 at 10:12Holiday Inn? to jeszcze w ogóle ta siec hoteli istnieje? pamiętam jak bylam szkrabem małym, to ta nazwa mi się kojarzyła 😀
a ja nie wiem, czy lepiej pytać tak naprawde osoby spoza Gdańska czy z Gdańska. w sumie jak ktoż jest spoza, to jakoż po hotelach się obijał jak jeździł nad morze 😉 zresztą skoro mercure teraz odnowiony został, poza tym one wszystkie chyba w centrum sa położone lub nieopodal, to tak fajnie. ech, wyjechalabym sobie na kilkudniowe szkolonko nad morze24 września 2009 at 18:49Mercure zrobił na mnie bardzo duże wrażenie, byliżmy we wrzeżniu z ludźmi z pracy na 3 dniowym wypadzie integracyjnym (się firma szarpnęła ;P) i byłam bardzo zadowolona z pokoi, obsługi, wszystkiego 🙂 nie wiem jak wyglądał przed renowacją, ale teraz jest super.
27 września 2009 at 16:12Si, zgadzam się odn. Mercure. Ja akurat tam z mamą na wakacjach byłam, ale jak najbardziej nadaje się na konferencje i spotkania biznesowe. Elegancki, a cena rozsądna.
7 listopada 2009 at 17:04A ja moge polcecic ten hotel
[usunięto_link]
mielismy tam spotkanie integracyjne . I naprawde to swietne miejsce.1 grudnia 2009 at 08:06Wejdź sobie na stronę rezerwuje.pl i tam znajdziesz bardzo dużą bazę noclegową więc na pewno wybierzesz sobie godny uwagi hotel 🙂
18 lipca 2013 at 08:06o na pewno nie jest łatwo taki hotel znaleźć, sama się muszę borykać z podobnym problemem, więc jak znacie jakież eleganckie miejsca bardzo proszę o namiary.
- AutorOdp.