dla zapracowanych

Wyświetlanie 14 wpisów - od 1 do 14 (z 14 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    szaloona
    Uczestnik
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Często zamawiamy przez internet buty, kosmetyki i inne rzeczy bez których nie możemy żyć, na telefon zamawiamy gotowe jedzenie. Czasem marzymy o wędlinach, które są żwieże i pachnące. Marzymy o tym żeby szynka pachniała szynką, a nie chemią i tylko z wyglądu przypominała szynkę. Często zdarza się, że idąc do sklepu mięsnego jesteżmy rozczarowani tym, co widzimy. Trudno jest znaleźć sklep, gdzie produkty są żwieże i pachnące. Moje poszukiwania doprowadziły mnie do sklepu http://www.lap-pol.pl. Początkowo nie dowierzałam, ale nie byłabym sobą gdybym tego nie sprawdziła. Sprawdziłam i są super. Wszystko żwieże, ogromny wybór produktów. W Polsce nie jest powszechną metoda zamawianie jedzenia przez internet, a powinno bo jest to naprawdę ciekawa sprawa. Kto ma ochotę na tę nowożć goraco polecam http://www.lap-pol.pl.

HighHills
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

Skądinąd znam taką możliwożć:) Sama zamawiam przyprawy, sosy i nietypowe składniki do mej kuchni na a.pl – to również delikatesy internetowe. Różnią się od większożci innych sklepów tego typu tym,że każdego stać na produkty w nim oferowane;) No i tym, że na pierwsze zakupy dają 5% rabatu:) Ja jestem bardzo zadowolona z takiego rozwiązania i myżlę, że z czasem stanie się ono coraz bardziej powszechne.

charlize
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Faktycznie zakupy żywnożci przez internet są bardzo dobrą ofertą dla zapracowanych ludzi, i sklepy internetowe wychodzą nam w tej kwestii na przeciw. Sama się zastanawiam nad rozpoczęciem swojej przygody z taką włażnie formą zakupów bo przyznam szczerze, że przepychanie się w zatłoczonym markecie między półkami i wyczekiwanie godzinami w kolejkach do kas, doprowadza mnie do szewskiej pasji!!

Blk
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

mnie ta forma robienia zakupów żywnożciowych nie przekonuję, bo nigdy nie mam pewnożci czy to, co przyjdzie do mojego domu będzie żwieże. Chyba jednak wolę iżć sama do sklepu.

charlize
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Blk to fakt, to może nas odstraszać od takich zakupów włażnie, ale tak naprawdę czy idąc do sklepu i biorąc produkt z półki patrzysz na opakowaniu na jego datę przydatnożci? Bo mi się to zdarza robić bardzo rzadko. Poza tym nie sądzę, żeby szanujące się sklepy internetowe z żywnożcią pozwoliły sobie na sprzedawanie czegoż nieżwieżego. Moja znajoma bardzo chwali sobie zakupy ze sklepu dodomku.pl i z tego co z nią rozmawiałam to nigdy nie zdarzyły jej się żadne przykre incydenty związane z taką formą zakupów.

marta_wiga
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

To dobra opcja dla kogoż kto ma problem z wychodzeniem z domu. Jest dużo przypraw, których sie nie da kupić nawet w dobrze zaopatrzonych sklepach, wtedy jedyne rozwiązanie to -> internet.

meksykanka
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Włażnie wydaje mi się, że to dobra opcja dla kogoż kto cały czas siedzi poza domem, na przykład w pracy:/ W sumie na jedno wychodzi. Dla mnie to wielkie uproszczenie. Z dobrych internetowych sklepów spożywczych znam a.pl, mają też artykuły biurowe, to z kolei dobre rozwiązanie do firm. Ja się nie boję zamawiać przez internet jedzenia, jeszcze się nie nacięłam. Zazwyczaj w takich sklepach jest obsługa na najwyższym poziomie. Muszą być najlepsi, żeby być konkurencyją dla sklepów stacjonarnych.

marta_wiga
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Pisząc o ludziach, którzy mają problem z wychodzeniem z domu, miałam na myżli takie rzeczy jak agorafobia na przykład.

A jak ktożÂ cały czas w pracy siedzi to te zakupy chyba do pracy zamawia, bo jak ma je w domu odebrać jak go tam nie ma 😉

szaloona
    Uczestnik
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

No tak jeżli ktoż cierpi na tę chorobę to takie sklepy spożywcze internetowe są wybawieniem. Wicie wczeżniej nie pomyżlałam o tym, że taka opcja może być pomocna w trudnych sytuacjach życiowych.
    bardziej myżlałam o tym, że kupowania jedzenia przez internet jest wybawieniem dla zapracowanych nie mających czasu na pójżcie do sklepu;)

secesja
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

jedzenie przez internet? dlaczego nie 🙂
    i mi się czasem zdazy cos zamowic online 🙂
    Ale i tak w zakupach internetowych króluja zakupy w electro, wiecie jakies suszarki, odtwarzacze mp3 i tym podobne, no i ciuchy 🙂
    ale jedzenie… why not.

Yolka
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Fajny pomysł, ale pod tym kątem mam bardziej tradycyjne podejżcie – wolę ruszyć do sklepu:) Zresztą zawsze przed zakupami spożywczymi można pożwięcić chwilę chodząc po pasażu:D

sultanka
    Członek
    • Tematów: 11
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

zakupy przez internet to zawsze dobra opcja 🙂 nie marnujesz czasu w kolejkach i nie dźgasz wszystkiego. Ja zawasze sobie lubię zrobić zapas „suchych” dań, żeby mieć coż pod ręką na czarną chwilę.

zadziornakate
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Skorzystam

fasolka
    Członek
    • Odp.: 8
    • Początkujący

ja baaardzo czesto zamawiam cos przez interner – szybko i bezbolesnie 😀 jesli chodzi o jedzenie to staram sie raczej sama robic zakupy, nie korzystam z jakich internetowych supermarketow 🙂 jedyna moja podpora jesli chodzi o jedzenie jest orient corner – jak juz kompletnie nie mam czasu, zeby cos przyrzadzic to zamawiam sushi 😉 teraz wszystko idzie z postepem 🙂 teraz to juz chyba wszystko mozna zamowic przez internet albo na telefon 🙂

Wyświetlanie 14 wpisów - od 1 do 14 (z 14 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę