- AutorOdp.
- 26 listopada 2009 at 11:00
mam taki problem ponieważ gdy zaczynam się kochać ze swoim chłopakiem wkładam mu rękę w spodnie chwilę się pobawię a on zaraz się spuszcza możecie mi powiedzieć czy wy macie tak samo lub jak z tym walczyć ?? to jak by mi włożył do pochwy to zaraz by się spużcił i żadna przyjemnożć mi z tego :(:(:(
26 listopada 2009 at 18:26Teraz wiesz dlaczego dziewczyny wolą starszych… 😉
14 grudnia 2009 at 00:20oj czizus dziewczyno… toz to tylko komplement dla ciebie 🙂 widocznie tak go podniecasz… jak będziecie się czężciej bawic/kochać to przestanie tak reagowac 🙂
14 grudnia 2009 at 14:19nie, nie mamy tak. ;]
20 grudnia 2009 at 20:33[usunięto_link] wrote:
Teraz wiesz dlaczego dziewczyny wolą starszych… 😉
otóż to! 😀
17 września 2010 at 11:59wiecie co ja też to traktuje jako mmm dla mnie to pewien rodzzaj satysfakcji… że tak działam na swojego partnera:) nie jest to dla mnie wiesz żaden problem…:) rownież sprawia mi to przyjemnożć może nie taka wiecie ale na pewno jest to dla mnie powód,że tak działam na niego:) aahh^^
a czy to nie jest fajne uczucie gdu widzisz swojego faceta jak na niego działasz i jak nie może się powstrzymać i widzisz jak odjeżdza?
chyba,że faktcyznie 5 minut… myżle bardziej o takiehj dłuższej zabawie i wtedy..7 lutego 2011 at 20:48Nie jestem wielce dożwiadczona w tych sprawach ale myżlę że poprzednicy maja racje. 🙂
Dla swojego chłopaka jesteż boginią seksu 😀 , podnieca go pewnie już sam twój dotyk ;P
Może po prostu spróbuj przed seksem wydłużyć troszkę grę wstępną, przejmij prowadzenie 😈 i po woli stopniowo zmierzaj do celu 😉 Pocałunki, głaskanie po włosach,szeptanie słodkich słówek do uszka 😉 Myżlę ze jak popracujesz nad grą wstępna powinno być lepiej 😉 Powodzenia 😉18 lipca 2011 at 11:25Żeby w przyszłożci nie dochodziło do takich sytacji niech twój facet ulży sobie ręką tak z 5-6 razy w tygodniu. Jeżli to nic nie da to niech chłopak idzie z tym do lekarza.
2 sierpnia 2011 at 11:00Jak będzie starszy to mu włożysz w gacie ręke i nie zauważy nawet. Ciesz się póki możesz.
- AutorOdp.