- AutorOdp.
- 17 grudnia 2009 at 13:05
Jakie są wasze słabożci. Moją słabożcią jest kawa. Może nie jestem zbyt oryginalna ale tak czasem bywa. I przy okazji muszę powiedzieć, że ostatnio wiem jak mam zaspokoić swoją słabożć, bo odkryłam sklep Caffetea.pl, gdzie mogę kupić przepyszną kawę lavazza albo Douwe Egberts, którą mogę parzyć w ekspresie senseo. 😉 Piszcie o swoich słabożciach
18 grudnia 2009 at 00:33[usunięto_link] wrote:
Jakie są wasze słabożci. Moją słabożcią jest kawa. Może nie jestem zbyt oryginalna ale tak czasem bywa. I przy okazji muszę powiedzieć, że ostatnio wiem jak mam zaspokoić swoją słabożć, bo odkryłam sklep Caffetea.pl, gdzie mogę kupić przepyszną kawę lavazza albo Douwe Egberts, którą mogę parzyć w ekspresie senseo. 😉
aach, Szalooonaaaaa… chętnie wypiję z Tobą mój kubek kawy 😉
też uwielbiam – to wprost erotyczne doznanieee 😯 potwierdzasz? 😉
ja lubię Jacobsa, a Ty, moja Droga 😉 ?[usunięto_link] wrote:
Piszcie o swoich słabożciach
inna z moich słabożci jest – wżciekłyyy wyjazd autkiem :}}
lubisz szuuum w uszach i wszelkie ryzyko prędkożci? tak!?no to zapraszam do cabrio 😆
PS. Jeżdżę też miłożnie na motocyklach – siądziesz sobie za mnąąą 😈 ? jakbyy nie to omdlewam przy koniach – super-fajne zwierzaki! galop, galop, galop! a potem tylko głebokie całusyyy :-
18 grudnia 2009 at 19:54przystojne osoby płci przeciwnej.
to jest moja największa słabożć.. ; )19 grudnia 2009 at 10:58słabożci? chyba to że lubię pić dużo piwa…
19 grudnia 2009 at 18:04Każdy jakież słabożci ma. Wkrótce mamy nowy rok, także można sobie zrobić postanowienie by walczyć chociaż z jedną z nich. kto mnie tylko w takim postanowieniu wspierać będzie?
20 grudnia 2009 at 19:01jestem zbyt często leniwa…
21 grudnia 2009 at 14:50moja słabożć to spanie… jesli nie musze zrobić rano czegos, od czego zależy bardzo wiele (np. mam spotkanie w sprawie pracy, musze stawić się na egzamin na uczelni), nic mnie nie obchodzi i bez sensu żpię/wyleguje się w łóżku do 10-11, zamiast wstać wczeżniej i zrobić coż pożytecznego – popracować, poczytać, cokolwiek. Niezbyt mi z tym dobrze i staram sie z tym walczyć, póki co ze żrednią skutecznoscią.. ale może to fajny postument na postanowienie noworoczne 🙂
- AutorOdp.