wasze słabożci

• Autor
    Odp.
  • szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Jakie są wasze słabożci. Moją słabożcią jest kawa. Może nie jestem zbyt oryginalna ale tak czasem bywa. I przy okazji muszę powiedzieć, że ostatnio wiem jak mam zaspokoić swoją słabożć, bo odkryłam sklep Caffetea.pl, gdzie mogę kupić przepyszną kawę lavazza albo Douwe Egberts, którą mogę parzyć w ekspresie senseo. 😉 Piszcie o swoich słabożciach

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Jakie są wasze słabożci. Moją słabożcią jest kawa. Może nie jestem zbyt oryginalna ale tak czasem bywa. I przy okazji muszę powiedzieć, że ostatnio wiem jak mam zaspokoić swoją słabożć, bo odkryłam sklep Caffetea.pl, gdzie mogę kupić przepyszną kawę lavazza albo Douwe Egberts, którą mogę parzyć w ekspresie senseo. 😉

aach, Szalooonaaaaa… chętnie wypiję z Tobą mój kubek kawy 😉
    też uwielbiam – to wprost erotyczne doznanieee 😯 potwierdzasz? 😉
    ja lubię Jacobsa, a Ty, moja Droga 😉 ?

[usunięto_link] wrote:

Piszcie o swoich słabożciach

inna z moich słabożci jest – wżciekłyyy wyjazd autkiem :}}
    lubisz szuuum w uszach i wszelkie ryzyko prędkożci? tak!?

no to zapraszam do cabrio 😆

PS. Jeżdżę też miłożnie na motocyklach – siądziesz sobie za mnąąą 😈 ? jakbyy nie to omdlewam przy koniach – super-fajne zwierzaki! galop, galop, galop! a potem tylko głebokie całusyyy :-

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

przystojne osoby płci przeciwnej.
    to jest moja największa słabożć.. ; )

bioevo
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

słabożci? chyba to że lubię pić dużo piwa…

balwan
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Każdy jakież słabożci ma. Wkrótce mamy nowy rok, także można sobie zrobić postanowienie by walczyć chociaż z jedną z nich. kto mnie tylko w takim postanowieniu wspierać będzie?

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

jestem zbyt często leniwa…

aneta_26
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

moja słabożć to spanie… jesli nie musze zrobić rano czegos, od czego zależy bardzo wiele (np. mam spotkanie w sprawie pracy, musze stawić się na egzamin na uczelni), nic mnie nie obchodzi i bez sensu żpię/wyleguje się w łóżku do 10-11, zamiast wstać wczeżniej i zrobić coż pożytecznego – popracować, poczytać, cokolwiek. Niezbyt mi z tym dobrze i staram sie z tym walczyć, póki co ze żrednią skutecznoscią.. ale może to fajny postument na postanowienie noworoczne 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wasze słabożci"

Przewiń na górę