Babska intuicja…

• Autor
    Odp.
  • Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

Czy sie nią kierujecie, czy pomaga wam w podejmowaniu kluczowych decyzji w waszym zyciu, i czy w ogole w nią wierzycie???

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

czy mi moga w podjeciu decyzji… raczej nie…
    za to wyczywam klamstwa na odleglosc zwalszcza u swojego faceta…

Klaudia K-ce
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

A ja się smucę bo nie posiadam tzw. „kobiecej intuicji”

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

ja mysle ze posiadam ta „kobieca intuicje”
    ostatnio szykujac obiad wyslalam sms do meza czy u niego wszystko dobrze, bo mialam jakies dziwne obawy. napisal ze tak.
    za 2 godziny zadzwonil i powiedzial ze jest w szpitalu zebym przyniosla mu potrzebne rzeczy.
    to tylko jeden z przykladow jakie mialy ostatnio miejsce w moim zyciu

.Magda.
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 742
    • Zasłużony

Moja kobieca intuicja ciągle mnie zawodzi i w życiu kompletnie mi nie pomaga.

farfalla
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 921
    • Zasłużony

ja muszę przyznać, że posiadam tzw. kobiecą intuicję ponieważ bardzo mi ona pomaga w życiu nie tylko w tych złych chwilach ale także i w tych dobrych i jest baardzo pożyteczna. 😀

Tuska
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 396
    • Pasjonat

no własnie zapytałam was o to kobitki bo wiele razy zauważylam ze mam typowo „babskie” przeczucia, probem w tym ze nie zawsze im ufam, po jakims czasie okazują sie trafne, wiem ze nie mozna jedynie kierowac sie intuicją ale jednak chyba coż w ty jest….

farfalla
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 921
    • Zasłużony

jeżeli Twoje intuicja podpowiada Ci inaczej niż zdrowy rozsądek wtedy lepiej wybrać to drugie. Tylko chyba w takich przypadkach warto nie słuchać intuicji.

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

ja to tak mam ze sie budze kilka min wczesniej zanim moj kochany napisze sms a ze jestemsy daleko od siebie to bardzo mnie to cieszy gdy to ja dostaje pierwsza sms na dzien dobry bo i dzien od razu zywszy jest.:):):):)

Serrafina
    Member
    • Tematów: 36
    • Odp.: 432
    • Pasjonat

Mam mam intuicję… ale co z tego 🙁 i tak jej nie słucham. W kluczowych decyzjach cała moja uczuciowożć, intuicyjnożć poddaje się na rzecz rozumu i niestety… często na tym przegrywam.

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

Ja czesto sie kieruje intuicja…
    Niestety nie zawsze wychodzi mi to na dobre….

fiolkowa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Różnie z tym bywa- ale kierując się nią przynajmniej wiem, że nie robię niczego wbrew sobie- a to dla mnie ważne..Czasem te nietrafione decyzje mają jakiż cel- majaczący na horyzoncie! 🙄

malena
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

intuicja pomag mi z w zyciu.. mam czasem takie przeczucie ktore mowi mi ze cos sie stanie lub ze cos mam zrobic tak a nie inaczej.. czasem wbrew rozumowi ale ulegam.. choc nie ukrywam ze czasem zawodzi:) nikt nie jest w koncu nieomylny:) nawet babska intuicja:):)

Venus
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 640
    • Zasłużony

hmmm… chyba kazdy w swoim zyciu czasami kieruje sie intuicja a nie istotne czy jest damska czy meska…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Babska intuicja…"

Przewiń na górę