Pierżcionek zaręczynowy

• Autor
    Odp.
  • Martusia_87
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Dziewczyny, postanowiliżmy z ukochanym, że razem wybierzemy mój pierżcionek zaręczynowy, oczywiżcie na razie nic jeszcze nie zdecydowaliżmy, ale przeglądałam rożne strony w necie i znalazłam takie info na blogu pewnej dziewczyny [usunięto_link], wiecie co to są te łupki brylantowe?? zastanawiam się czy to coż fajniejszego od „zwykłych” brylantów?? Macie jakież dożwiadczenia?? Słyszałyżcie coż??

Kajka-Bajka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Nigdy o tym nie słyszałam, ale coż czuję, że tanie to nie jest 🙂

Martusia_87
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Pewnie nie, ale nic konkretnego nie mogę w necie znaleźć

kika75
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 21
    • Bywalec

ja swój pierżcionek wybrałam sobie z firmy dyrberg-kern mają duży wybór a ich biżuteria jest malo spotykana bardzo oryginalna.

Enigma
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Mój brat wybrał dla swojej narzeczonej [usunięto_link] z yes.pl. Pamiętam, bo asystowałam mu w wyborze. Zdecydował się na kolor srebrny, z małym brylancikiem, ponieważ Marta nie lubi złotej biżuterii.

A o tych łupkach też nigdy nie słyszałam. Trzeba będzie pogrzebać w sieci i się zorientować, cóż to takiego i 'zmądrzeć’ o kilka nowych informacji 🙂

ines.
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

wg google to nawet nie ma czegoż takiego jak łupek brylantowy, chyba, że coż przeoczyłam. a poza tym jeżli masz książeczkę, certyfikat na kamienie w Twoim pierżcionku, to nie ma się czym stresować – masz potwierdzenie oryginalnożci.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Pierżcionek zaręczynowy"

Przewiń na górę